Dokumentumok
2011. április 30, a budapesti Hotel Hélia
Gradient 2

Jelen vannak: Bakonyi Tibor, Berkes István, Borkai Zsolt, Faragó Judit, Gémesi György, Gyárfás Tamás, Kamuti Jenő, Konrád János, Kovács István, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Schulek Ágoston, Szabó Tamás

Igazoltan távol: Aján Tamás, Gyulay Zsolt, Hegedűs Csaba, Regőczy Krisztina, Sinka László

Állandó meghívottként: Dávid Imre, Molnár Zoltán, Dömötör Zoltán

Meghívottként: Czene Attila, Komáromi Tibor, Medvegy Iván, Mihók Ildikó, Nagy Zsigmond, Sipos Gertrúd, Szabó Bence, Török Olivér

A MOB elnökségének határozatai:

9/2011/EH határozat

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének kifejezett kérésére, a magyar kajak-kenu csapat – az előző olimpiákhoz hasonlóan – nem az olimpiai faluban, hanem a kajak-kenu pályához közeli, a szövetség által kiválasztott szállodában lesz elszállásolva a 2012. londoni ötkarikás játékokon. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége egyhangúlag támogatta a szövetség kérését.

10/2011/EH

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége egyhangú szavazással elfogadta a „Mozdulj Magyarország" szabadidősport pályázat kiírását, amelyet a MOB felkérésére a Nemzeti Szabadidősport Szövetség szakemberei készítettek.

11/2011/EH

A MOB elnöksége egyhangúlag támogatta a 2012. évi Európai Olimpiai Bizottság (European Olympic Committes/EOC) szakmai fórumának budapesti pályázatát és egyhangúlag elfogadta a pályázat költségvetését.

12/2011/EH

Az elnökség egyhangúlag elfogadta a MOB nemzetközi stratégiáját a 2016-ig terjedő időszakra vonatkozóan.

13/2011/EH

Az elnökség egyhangúlag elfogadta a MOB jelképeinek védjegy nyilvántartásba vételéről szóló előterjesztést.

14/2011/EH

A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta a Sportegyesületi Bizottság személyi összetételéről szóló döntését is. 13 fővel megalakul a Sportegyesületi Bizottság.

15/2011/EH

A MOB elnöksége az előterjesztésben foglaltak szerint (mellékletekkel együtt) döntött a Gerevich ösztöndíjakról.