Dokumentumok
2011. november 7, a Magyar Sport Háza
Gradient 2

Jelen vannak: Bakonyi Tibor, Borkai Zsolt, Gémesi György, Gyárfás Tamás, Gyulay Zsolt, Kamuti Jenő, Konrád János, Kovács István, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Molnár Zoltán, Regőczy Krisztina, Sinka László, Szabó Tamás
Igazoltan távol: Aján Tamás, Faragó Judit

Állandó meghívottként: Dávid Imre

Meghívottként: Balogh Gábor, Bardóczy Gábor, Berkes István, Farkas Tibor, Felleg Bernadett, Komáromi Tibor, Liszkai Klára, Medvegy Iván, Mihók Ildikó, Nagy Zsigmond, Sipos Gertrúd, Szabó Bence, Szekeres Mária, Timné Gulyás Éva, Török Olivér, Vaska Ottília

A MOB elnökségének határozatai:

29/2011/ EH határozat

A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta - a Szakmai Kollégium által jóváhagyott - ösztöndíj előterjesztést a mellékletekkel együtt.

30/2011/ EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy 10 fiatal sportoló (7 fiú, 3 lány) képviselheti a magyar színeket Ausztriában, az I. ifjúsági téli olimpián, alpesi síben, biatlonban, sífutásban, short trackben, síugrásban, hódeszkában és jégkorongban (egyéni szám).

31/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy a december 10-i közgyűlésen MOB Érdeméremmel jutalmazzák Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai bajnok vívót, Borbély Attilát, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola rektorát, Dr. Gyarmati Andrea olimpiai ezüstérmes úszót és Sinka Lászlót, a MOB elnökségi tagját, és MOB Díjjal tüntessék ki Kulcsár Júliát, az adidas Budapest kft promóciós menedzserét.

32/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy a 2012.12.10-i közgyűlésen a következő pontok kerüljenek napirendre:
1. Elnöki tájékoztató az elmúlt időszak eseményeiről és a Sporttörvény módosításáról
2. Elismerések, kitüntetések átadása
3. Tájékoztató a londoni olimpiára történő felkészülés helyzetéről és a részvétellel kapcsolatos feladatokról
4. Döntés az I. téli ifjúsági olimpiai csapat összetételéről
5. Tájékoztató a MOB 2011. évi gazdálkodásáról
6. A MOB Alapszabályának 22.§ 3) 3. pontjának módosítása

33/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy a magyar olimpiai mozgalom legeredményesebb egyesülete, a működőképességét veszélyeztető helyzetbe kerülő Budapesti Honvéd 10 millió forintos rendkívüli támogatásban részesüljön.

34/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy a Nemzet Sportolója, Albert Flórián temetési költségeihez 2 mFt támogatást ítéljen meg, mivel Albert Flóriánt a MOB is saját halottjának tekinti.

35/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy 5 judós 9 mFt „extra" támogatást kapjon, mivel csak ebben az esetben tudnak részt venni a kvóta megszerzéséhez szükséges kvalifikációs versenyeken.

36/2011/EH határozat
A MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség, a nehéz likviditási helyzetére való tekintettel, a jövő évi MOB támogatásból (állami forrásból) 10 mFt előleget kaphasson.