Dokumentumok
2011. szeptember 9, a Magyar Sport Háza
Gradient 2

Jelen vannak: Aján Tamás, Bakonyi Tibor, Berkes István, Borkai Zsolt, Faragó Judit, Gyárfás Tamás, Gyulay Zsolt, Kamuti Jenő, Kovács István, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Molnár Zoltán, Sinka László, Szabó Tamás

Igazoltan távol: Dávid Imre,Gémesi György, Hegedűs Csaba, Konrád János, Regőczy Krisztina, Schulek Ágoston

Állandó meghívottként: Molnár Zoltán

Meghívottként: Balogh Gábor, Bardóczy Gábor, Komáromi Tibor, Liszkai Klára, Medvegy Iván, Mihók Ildikó, Nagy Zsigmond, Sipos Gertrúd, Szabó Bence, Szekeres Mária, Timné Gulyás Éva, Török Olivér, Vaska Ottília

A MOB elnökségének határozatai:

24/2011/EH határozat

Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a magyar olimpiai csapat sportruházata, az ötkarikás játékok történetében először, nem „Hungary" hanem „Magyarország" felirattal lesz ellátva Londonban, a 2012. olimpián.

25/2011/EH határozat

A MOB elnöksége az előterjesztésben foglaltak szerint (mellékletekkel együtt) döntött az ösztöndíjakról.

26/2011/EH határozat

Az elnökség egyhangúlag jóváhagyta az Olimpikon Életútprogram kibővítését, melynek keretében Talmácsi Gábor motorversenyző és Virág Zsolt tornász részesülhet a támogatásban.

27/2011/EH határozat

Az elnökség egyhangúlag jóváhagyta az Ezüstgerely művészeti pályázatról készült előterjesztést, a pályázat forrásának soron belüli biztosítását.

28/2011/ EH határozat

A MOB elnöksége a Magyar Vitorlás Szövetség részére 2 mFt rendkívüli támogatást ítélt meg az olimpiai kvalifikációs versenyek támogatására.
Az elnökség a Magyar Szörf Szövetség részére 1 Mft rendkívüli támogatást ítélt meg az olimpiai kvalifikációs versenyek támogatására.