Dokumentumok
2012. szeptember 10, a Magyar Sport Háza
Gradient 2

Jelen vannak: Borkai Zsolt elnök, Dr. Deutsch Tamás alelnök, Dr. Leyrer Richárd alelnök, Dr. Magyar Zoltán alelnök, Dr. Aján Tamás, Dr. Kamuti Jenő, Regőczy Krisztina, Dr. Szabó Tünde

Állandó meghívottként jelen van: Molnár Zoltán főtitkár, Dávid Imre, a Felügyelő Bizottság elnöke, Dr. Csötönyi Sándor, a Felügyelő Bizottság tagja, Hadházy Sándor, a Felügyelő Bizottság tagja, Dr. Pakucs János, a Felügyelő Bizottság tagja

Meghívottként jelen van: Dr. Nagy Zsigmond, Dr. Sipos Gertrúd, Szabó Bence, Török Olivér


83/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül nem támogatja, hogy az öttusa sportágban a sportszakemberek között felosztható jutalom keretösszege megemelésre kerüljön.

84/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a módosító javaslatot, miszerint a felosztásra nem került 40 MFt a londoni olimpián eredményes egyéni sportágak, az atlétika, a torna és a vívás sportág sportszakemberei között kerüljön felosztásra.

85/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, hogy Borkai Zsolt elnök döntsön az úszás és a hosszútávúszás, atlétika,torna, vívás, sportszakemberei részére megállapított, kiegészítő jutalmával kapcsolatos keretösszeg felosztásáról.

86/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Vetési Iván 5 M Ft jutalomban részesüljön

87/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, a MOB Iroda londoni olimpiához kapcsolódó Kormányrendeletben biztosított keretösszegnek megfelelő jutalmazását.

88/2012/EH

A MOB Elnöksége egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, az olimpiai játékokon eredményt elért sportolók, edzők, szakvezetők jutalmazásáról szóló előterjesztést az elfogadott módosító javaslatokkal.