Dokumentumok
2017. szeptember 27, elektronikus szavazás
Gradient 2

63/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az Alapszabály-módosítás tervezetét és azt a Közgyűlés részére elfogadásra javasolja.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

64/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a Magyar Olimpiai Akadémia tanácsának tagjává nevezte ki dr. Csisztu Zsuzsát, Kegyes Jenőt és Tilinger Balázst.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

65/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az Etikai és Jogi Bizottság ügyrendjét.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

66/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta Deák-Bárdos Mihály, valamint Kiss Gergely sportolókra vonatkozóan az állami jutalom kiegészítésének összegét a XXIX. Pekingi Nyári Olimpiai Játékok eredményei alapján az 1. számú melléklet szerint.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

67/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a Grosettoban rendezett Junior Atlétikai Európa-bajnokság, a Londonban rendezett Atlétikai Világbajnokság, a Párizsban rendezett Birkózó Világbajnokság, a Belgrádban rendezett Ifjúsági Kajak-Kenu Európa-bajnokság, a Bascovban rendezett Ifjúsági Kajak-Kenu Világbajnokság, a Plovdivban rendezett Kajak-Kenu Európa-bajnokság, a Racice-ben rendezett Kajak-Kenu Világbajnokság, a Minszkben rendezett Öttusa Európa-bajnokság, a Kairóban rendezett Öttusa Világbajnokság, a Bakuban rendezett Junior Sportlövő Európa-bajnokság, a Netanyában rendezett Junior Úszó Európa-bajnokság, az Indianapolisban rendezett Junior Úszó Világbajnokság, a Marseille-ben rendezett Nyílt Vízi Junior Úszó Európa-bajnokság, a Budapesten rendezett Úszó Világbajnokság, a Douarnenezben rendezett U21-es Vitorlás Európa-bajnokság, a Nieuwpoortban rendezett U21-es Vitorlás Világbajnokság, a Tbilisziben rendezett Vívó Európa-bajnokság, a Lipcsében rendezett Vívó Világbajnokság, valamint a Budapesten rendezett Vízilabda Világbajnokság eredményei alapján a szövetségek által eredményességi támogatásra javasolt felosztásokat, a 2. számú melléklet szerinti összegekkel.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

68/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a Magyar Kajak-Kenu Szövetség kiemelt edzők személyére és bérére vonatkozó javaslatát.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

69/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a Magyar Úszó Szövetség kiemelt edző személyére és bérére vonatkozó javaslatát.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

70/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. felügyelőbizottsági tagjának és egyben elnökének Vékássy Bálintot, másik felügyelőbizottsági tagjának Fábián Lászlót jelölte 2017. szeptember 21-i hatállyal.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

71/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül - az Alapszabály 40. § (1) bekezdés t) pontjában foglalt kizárólagos hatáskörében eljárva - elfogadta az előterjesztésben foglalt, Phjongcshangban megrendezésre kerülő XXIII. Téli Olimpiai Játékokon résztvevő Magyar Olimpiai Csapat és küldöttség személyi összetételét és azt a MOB Közgyűlés részére elfogadásra javasolja. A MOB Elnöksége javasolja a MOB Közgyűlése számára, hogy hatalmazza fel a MOB elnökét, főtitkárát és az olimpiai csapatvezetőt, hogy a határozatával megállapított Phjongcshangi Magyar Olimpiai Csapatot érintő függő kérdésekben, így különösen akkreditáció, nevezés, részvétel, ki- és hazautazás, szállás, felszerelés, hozza meg döntését 2017. október 14. napját követően.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.

72/2017/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a beszámolót a 2017. évi győri Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról.
Hatálybalépés időpontja: 2017. szeptember 27.