Dokumentumok
2022. szeptember 14., Magyar Olimpiai Bizottság (1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.)
Gradient 2

60/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül Dragoner Ildikót jegyzőkönyvvezetőnek választotta.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

61/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül Dr. Kamuti Jenőt jegyzőkönyv-hitelesítőnek választotta.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

62/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az elnökségi ülés napirendjét.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

63/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a XVI. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról készült beszámolót.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

64/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a Caliban rendezett U20 Atlétikai Világbajnokság, a Münchenben rendezett Atlétikai Európa-bajnokság, a Szófiában rendezett Judo Európa- bajnokság, a Guayaqilben rendezett Junior Judo Világbajnokság, a Belgrádban rendezett Kajak-Kenu Ifjúsági Európa-bajnokság, a Münchenben rendezett Kajak-Kenu Európa- bajnokság, a Halifaxban rendezett Kajak-Kenu Világbajnokság, a Szegeden rendezett Ifjúsági Kajak-Kenu Világbajnokság, a Celjében rendezett Női U20 Kézilabda Világbajnokság, a Kielcében rendezett Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokság, a Jerevánban rendezett Férfi Ökölvívó Európa-bajnokság, a Barcelonában rendezett Junior Öttusa Európa-bajnokság, az Alexandriában rendezett Öttusa Világbajnokság, a Münchenben rendezett 34. Női Torna Európa-bajnokság, a Münchenben rendezett 35. Férfi Torna Európa-bajnokság, a Münchenben rendezett Junior Torna Európa-bajnokság, a Setubalban rendezett LEN Junior Nyíltvízi Úszó Európa-bajnokság, az Otopeniben rendezett LEN Ifjúsági Úszó Európa- bajnokság, a Budapesten rendezett FINA Úszó Világbajnokság, a Rómában rendezett LEN Úszó Európa-bajnokság, a Limában rendezett 8. FINA Ifjúsági Úszó Világbajnokság, az Antályában rendezett Vívó Európa-bajnokság, a Kairóban rendezett Vívó Világbajnokság, valamint a Budapesten rendezett 19. FINA Vízilabda Világbajnokság eredményei alapján a szövetségek által eredményességi támogatásra javasolt felosztásokat az 1. és 2. számú melléklet szerinti összegekkel.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

65/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 8 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a Magyar Olimpiai Bizottság új SZMSZ-ét, azzal, hogy a 12. § (2) bekezdés d) pontjában a „négyéves ciklusokban” szövegrész helyett „olimpiai ciklusokban” szövegrész szerepeljen, és egyben hatályon kívül helyezi a 2021. szeptember 1-től hatályos SZMSZ-t.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

66/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 8 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül jóváhagyta, hogy Gyulay Zsolt elnököt akadályoztatása esetén Dr. Deutsch Tamás alelnök helyettesítse.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

67/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége egyhangúlag, 9 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a Budapesti Olimpia Bizottság tagjává választotta Eppel Jánost, Horváth Gábort, Krisán Lászlót és Dr. Magyar Mátyást.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.

68/2022/Elnökségi határozat

A MOB Elnöksége 8 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 1 tartózkodás mellett a Jogi Bizottság mellé Dr. Deutsch Tamást, az Esélyegyenlőségi Bizottság mellé Pálinger Katalint jelölte ki kapcsolattartónak az Elnökség részéről.
Hatálybalépés időpontja: 2022. szeptember 14.