A 99 éves Tarics Sándort köszöntötték utódai

A 99 éves Tarics Sándort köszöntötték utódai

2012. 09. 23.
Megosztás

Tisztelt Sanyi bátyánk – írta üzenetében a világ legidősebb élő olimpiai bajnokának utódai nevében Nébald György, az Olimpiai Bajnokok Klubja elnöke

A jó Isten éltessen!...Engedd meg, hogy a legőszintébb tisztelettel, olimpiai szolidaritással köszöntsünk kilencvenkilencedik születésnapod alkalmából, mint a világ legidősebb olimpiai aranyérmesét. Rendkívül büszkék vagyunk Rád, hiszen páratlan pályafutásoddal valamennyiünk, minden magyar fiatat számára igazi példaképül szolgáltál.

A berlini olimpián tagja voltál a bajnokságot nyert vízilabda csapatnak, s találmányod alkalmazásának köszönhetően világhírre tettél szert, hiszen számtalan középület és lakóház mentesült a földrengések pusztításától.

A messze távolban is olimpiai családunkhoz tartozó, igaz magyar ember maradtál. Lelkesen biztattad a londoni olimpián szenzációsan szerepelt utódaidat. Majd hazai találkozásunk a korábbiakhoz hasonlóan élményt jelentett, erőt adott számunkra.

A mielőbbi újabb személyes találkozás reményében további jó egészséget, az eddigiekhez hasonló szellemi frisseséget, teljes életet kívánunk. A jó Isten éltesen…


Aranyérmes útódaid nevében tisztelettel köszönt:

Budapest, 2012, szept., 23. Nébald György
az Olimpiai Bajnokok Klubja elnöke