A harmadik londoni aranyérmest köszöntik aranyérmes elődei

A harmadik londoni aranyérmest köszöntik aranyérmes elődei

2012. 08. 06.
Megosztás

Kedves Krisztián !

Határtalan elragadtatással köszöntünk csodálatos győzelmed, a londoni olimpián elnyert harmadik magyar bajnokság alkalmából. Ezen az augusztusi arany vasárnapon a magyar emberek millióit örvendeztetted meg.

Igazi nagyságodat, sportbeli klaszsisodat bizonyítottad azzal, hogy a vártnál halványabban sikerült selejtező után, az esélyesség terhével mit sem törődve tökéletes gyakorlatot mutattál be. Utolérhetetlen eleganciáddal bizonyultál jobbnak a hazai környezetben versenyző, a zsúfolt csarnok nézői által biztatott legnagyobb ellenfelednél Louis Smithnél.

Második apádként tisztelt edződdel, Kovács Istvánnal végzett két évtizedes közös munka eredményeként a világ legjobb lovasa lettél. Felfelé ívelő pályafutásodat a pekingi részvételedet meggátoló sajátságos szabályok sem törték meg. A magyar tornasport tizennegyedik olimpiai bajnokságát nyerted, Pelle István, a duplázó Magyar Zoltán és Borkai Zsolt örökbe lépve igazoltad a hagyományokat, miszerint lovas nemzet a magyar.

Büszkék vagyunk győzelmedre és az Olimpiai Bajnokok Klubja 163 + 2 londoni tagja nevében barátsággal és szeretettel köszöntünk.
Egyben annak a reményünknek adunk kifejezést, hogy csodálatos győzelmed sok fiatalban ébreszt kedvet a rendszeres sportolás és a torna iránt, s egyben életfelfogásodat is követik, hiszen azt tartod, hogy ne elégedj meg azzal ami vagy, törekedj arra, ami lehetnél.

További sikeres pályafutást kívánunk és mint 166. tagot olimpiai barátsággal és meleg szeretettel várunk következő klubnapunkon.

Nébald György
az Olimpiai Bajnokok Klubja elnöke