Szombaton Győr várja a futó 5próbázókat

„A Margitszigetről még kijuthatsz Rióba!”

2016. 07. 10.
Megosztás

„Sportolj és zárd velünk július 23-án az 5próba Rióba programsorozatot a főváros szívében, a budapesti sportélet ikonikus helyszínén, a gyönyörű Margitszigeten, ahol a nagy sikerű szilveszteri 5próba után, ezúttal nyáron teheted próbára magad futás, kerékpározás, gyaloglás vagy úszás tusákban és zsebelheted be az értük járó 'Rio-pontjaidat', amelyekkel értékes nyereményekért szállhatsz harcba és akár a Riói olimpiára is eljuthatsz, csupán 1000 Ft-os nevetési díjak mellett!" - hívják fel a figyelmet az esemény szervezői.

Az 5próba Rióba sportrendezvény-sorozat lényege, hogy budapesti és vidéki helyszíneken rendszeresen, pontos tematika szerint, szabadidősport-események keretében különböző távokat lehet teljesíteni, és pontokat gyűjteni. A pontok az 5próba online rendszerében sorsjegyekre válthatók (25 pontért „kis”, 100 pontért „nagy” sorsjegy kapható). 25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg a 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy kétszemélyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek (pl. adidas olimpiai formaruha vagy kétszemélyes utazás Olümpiába).

Választható tusák:

- gyaloglás, Nordic Walking: 6 km és 12 km,
- futás: 5,3 km és 21,4 km,
- kerékpározás: 18 km,
- úszás: 300 és 1500 méter

A riói pontok gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amelyben 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt talál, sőt az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet.

A margitszigeti esemény részletes programkiírását ITT tekinthetik meg.

A nevezést itt találja.

Folyamatos aktuális információkért kövesse a Facebook eseményünket!

A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy a résztvevő minden mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt a nevező!

A július 23-i eseményre a szervezők várják mind az egyéni, mind a csoportos nevezőket. A záró rendezvényre keresik a legsportosabb vállalkozást, önkormányzatot és egyesületet is. A Margitsziget egy fantasztikus lehetőség egy sportos nap eltöltésére.

További információk: www.otprobarioba.hu

(Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda - MOB, fotó: MOB/Szalmás Péter)