Az olimpiai ezüstérmes Branikovits Lászlót köszöntötték

Az olimpiai ezüstérmes Branikovits Lászlót köszöntötték

2014. 12. 21.
Megosztás

A december 18-án 65 éves olimpiai ezüstérmes labdarúgó Branikovits Lászlót és a vele egykorú Martos Győzőt köszöntötte a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület és az FTC Baráti Kör a Bécsi úti Nagy Béla emlékszobában.

Az olimpiai bajnok Szűcs Lajos, Juhász István, az olimpiai ezüstérmes Bálint László és Vépi Péter mellett Mucha József, Szokolai László, Ebedli Zoltán, Rudas Ferenc, Dzurják József, dr. Fenyvesi Máté, Horváth László, Németh Miklós, Karába János, Szőke István, Kincses Sándor és Galambos József is megjelent a volt játékosok közül. Az eseményen részt vett az asztaliteniszező Faházi János (Janika), Kopeczky Lajos, a legendás riporter, aki egyben a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület elnökségi tagja valamint Kévés György Kossuth-díjas építész. Meghívást kapott a rendezvényre Győr Béla a MOA Tanácsának és a MOB Emlék és Hagyományőrző Bizottságának tagja, a Hagyományőrző Munkacsoport vezetője.

"A két ünnepelt játékost és a baráti kör 70. születésnapját ünneplő tagját, Vakulya Lászlót a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület részéről Takács Tibor elnök és Dölle Zsolt főtitkár, az FTC Baráti Kör részéről Rudas Ferenc elnök és Hélisz József főtitkár köszöntötte. Az ünnepeltek meghatottan köszönték meg, hogy nem felejtették el kerek évfordulójukat" - tájékoztatott Győr Béla.

(MOB-MOA)