039 scaled e1623170018663

DressCode: MAGYAROCK

2021. 06. 08.
Megosztás

Eljött ez a nap is. Igaz, egy évvel később, mint terveztük, de június 8-án végre kezdetét veszi a DressCode:MAGYAROCK, azaz az olimpiai sport- és formaruhák átadása a tokiói ötkarikás játékokra utazó sportolók számára az Akvárium Klub Nagy Halljában.

Eljött ez a nap is. Igaz, egy évvel később, mint terveztük, de június 8-án végre kezdetét vette a DressCode:MAGYAROCK, azaz az olimpiai sport- és formaruhák átadása a tokiói ötkarikás játékokra utazó sportolók számára az Akvárium Klub Nagy Halljában.

De idén ez is egy kicsit más lesz, hiszen nem csak a helyszín lesz formabontó, de már ezerrel dübörög a Magyarock is.

A Magyarock a Magyar Olimpiai Csapat márkája, tágabb értelemben pedig a magyar sportolók és szurkolók közösségének a jelképe, az olimpiai eszme három alapértékének – Excellence, Friendship, Respect – szellemisége alatt. Hiszen akármilyen mások vagyunk, bajnokok és kezdők, versenyzők és szurkolók, csapatként egy célért küzdünk.Nincs te és én, csak mi. Magyarok. Győztesként, vesztesként, pályán, lelátón is egyek.

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy az olimpiai csapat életének egyik jellemző és fontos eseményét, a ruhaátadót, és ezáltal élsportolóinkat is közelebb hozzuk a szurkolókhoz. Így június 8. és 30. között, aki ellátogat az Akvárium Klub környékére, két Eb meccs között akár olimpikonokkal is találkozhat.

Ám, aki nem elégszik meg ennyivel, és még jobban át szeretné élni az olimpiai életérzést, annak ajánljuk figyelmébe Instagram-oldalunkon futó nyereményjátékunkat!

Ahogy 2016-ban, úgy idén se lenne az igazi az olimpiára való készülődés, ha nem borulna a Piros Pöttyös is Magyarockba. Aki szemfüles volt, az már felfedezhette a boltok hűtőpolcain az egyedi csomagolású Túró Rudikat, melyek június elején kerültek forgalomba. A multipackokhoz most is szurkolói kártyák lettek csomagolva, amik külön, vagy az albumcsomag részeként is megvásárolhatóak. Gyűjtsétek össze mind a 176 darabot, mely szám megegyezik az eddigi nyári olimpiákon megszerzett aranyérmeink számával!

Szurkoljunk együtt!

#magyarock #mivagyunk #mob #magyarolimpiaibizottság

(Képek: MOB/Szalmás Péter)