Dübörög a Magyarock Lounge a Millenárison, hamarosan Siklósi Gergely lesz a vendég

Dübörög a Magyarock Lounge a Millenárison, hamarosan Siklósi Gergely lesz a vendég

2021. 07. 27.
Megosztás


A tokiói olimpia megnyitójának napjától várja a látogatókat a Millenáris Bajnokok Parkja rendezvénysorozat, benne, a Nemzeti Tánszínház épületében a Magyarock Lounge, ahol minden nap érdekes beszélgetésekkel várják a szervezők a sportbarátokat, az olimpián történtekre reflektálva. Olykor még Tokiót is élőben kapcsolják, ahogy pár napja Pupp Réka judoka esetében is történt. Szerdán 18 órától a tervek szerint az ezüstérmes párbajtőrvívóval, Siklósi Gergellyel és edzőjével, Dancsházi-Nagy Tamással talákozhatnak az odalátogatók.

Arról korábban beszámoltunk, hogy a Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem kiállítással egyidőben ingyenes programokkal várja a látogatókat a Millenáris Bajnokok Parkja. A Magyarock Lounge olimpiai találkozópont, valamint különleges beszélgetések, elemzések, média-bejelentkezések helyszíne.

A profi műsorvezetők beszélgetőpartnerei közt volt már vívó, judós, kézilabdázó, vízilabdázó, úszó, sportlövő és taekwondós is, köztük olimpiai bajnokok, érmesek, valamint sportvezetők is.

A Magyarock Lounge programjai a budai Nemzeti Táncszínházban minden nap délután 16 órakor kezdődnek.

(MOB; fotó: millenaris.hu)