Aron nyito scaled

Ezek voltak nektek a tokiói olimpia pillanatai!

2021. 09. 30.
Megosztás

Véget ért Instagram nyereményjátékunk, ahol arra kerestük a választ, számotokra melyek voltak a tokiói olimpia legnagyobb sportteljesítményei.

Véget ért Instagram nyereményjátékunk, ahol arra kerestük a választ, számotokra melyek voltak a 2021-es tokiói olimpia legnagyobb sportteljesítményei.

Nem akármilyen ajándékokért lehetett harcba szállni a Magyarock legutóbbi Instagram-játékában, ahol a tokiói olimpikonok exkluzív ajándékcsomagját sorsoltuk ki, benne egy limitált, olimpiai festésű Samsung Galaxy S21 5G-vel. A szerencse ezúttal a mindszenti Kopasz Anikóra mosolygott, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

Mindemellett nemcsak a közös játékra volt ez egy jó lehetőség, hanem arra is, megtudjuk, mely pillanatok maradtak a legemlékezetesebbek számotokra. A lista élén toronymagasan a harmadik aranyérmét begyűjtő kardozó, Szilágyi Áron végzett, aki a több mint 3600 komment 41%-át gyűjtötte be. Második helyre a 200 pillangón olimpiai bajnok, 100m-en ezüstérmes Milák Kristóf úszott be, aki 12%-nyi voksot zsebelt be tőletek. A ti toplistátok harmadik helyén Berecz Zsombor fantasztikus ezüstérme zárt (7%).

Szófelhő a legnépszerűbb válaszokból

Hatalmas öröm volt számunkra, hogy az egyértelmű választásnak számító érmeseken kívül rengeteg más szép pillanatot és nevet is felidéztetek: sokan említettétek például a világ élmezőnyébe idén berobbanó kerékpáros tehetséget, Vas Kata Blankát, vagy éppen a Tokióban emberfelettien versenyző triatlonost, Bicsák Bencét is. De kiemelhetjük azokat a hozzászólásokat is, amelyek olyan versenyzőkre érkeztek, akik sok-sok év után örvendeztették meg sportágukat olimpiai kvalifikációval: ritmikus gimnasztikában 21 évet követően Pigniczki Fanni, íjászatban 25 év után Balogh Mátyás képviselte ötkarikás eseményen a magyar színeket.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! A jövőre nézve pedig: érdemes lesz továbbra is követni minket, mert egész biztosan nem ez volt az utolsó Magyarock nyereményjáték!

(Nyitókép: MOB/Szalmás Péter)