Husz év után sikerült – gratulálnak az aranyérmesek

Husz év után sikerült – gratulálnak az aranyérmesek

2012. 08. 09.
Megosztás

Kedves Gabi, Kedves Danusa, Kedves Kati, Kedves Krisztina !


Megkülönböztetett tisztelettel és nagy szeretettel gratulálunk az Eton Dorney regatta pályán aratott győzelmetekhez, a magyar csapat Londonban elnyert immár hatodik bajnoki címéhez. Őszintén megvallva a magyar sportkedvelők népes táborával együtt, mi, egykori bajnokok Barcelona óta minden olimpia előtt vártuk,reméltük, hogy valóra válnak álmaitok és a női kajaksport látványos számában, a négyesben megismétlitek nagy örömet jelentő győzelmeteket. A jól felkészült németekkel vívott párharcok azonban csak a világ és Európa-bajnokságokon végződtek magyar diadalokkal. Most, húsz év elteltével végre sikerült. Elsőségetek egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben. Imponáló fölénnyel utasítottátok magatok mögé a világot.
Öröm volt nézni, amilyen felszabadult örömmel és boldogsággal egymás kezét fogva ugortatok fel győzelmi dobogóra. Kati már korában, Athénben és Pekingben is átélhette a győzelem csodálatos pillanatait,az Olimpiai Bajnokok Klubjának tagjai közé fogadtuk, de Gabi, Danusa és Krisztina Ti még csak ismerkedtetek a diadal leírhatatlan élményével. Gondoljatok arra, hogy győzelmetek révén a magyar aranyérmesek összetartó, szolidáris családjához tartoztok. A helyszínen zászlókat lengető, több ezer lelkes magyar szurkoló éreztette Veletek, hogy ezen a délelőttön egy ország szíve dobbant értetek.

Folytassátok, hiszen még itt Londonban is várnak Rátok újabb fellépések. Nem is beszélve a távolabbi célokról. A londoni döntőhöz hasonló egységben és egyetértésben további nagyon-nagyon sok sikert kívánunk bajnoktársunk Csipes Ferenc vezetésével.

Büszkék vagyunk Rátok,s az Olimpiai Bajnokok Klubja 170., 171. és 172. tagjaként tisztelettel köszöntünk Benneteket kedves Gabi, kedves Danusa és kedves Krisztina. Katival együtt szeretettel várjuk az aranyérmes négyes tagjait következő összejövetelünkön.


Nébald György
az Olimpiai Bajnokok Klubja elnöke