Igazi karácsonyi csoda a Tomracinggel (VIDEÓVAL)

Igazi karácsonyi csoda a Tomracinggel (VIDEÓVAL)

2013. 12. 24.
Megosztás

Miklósy Tamás csapatfőnök vezetésével valamennyi versenyző Karácsony alkalmából ismét felkereste a Mexikói úti Mozgásjavító Gyermekközpontot.

Sosem felejtették el azokat az órákat a Tomracing Motorsport Team tagjai, amelyeket még tavasszal a Mexikói úti Mozgásjavító Gyermekközpontban töltöttek. Az akkori bemutatójukat olyan szeretettel fogadták az ott tanuló gyermekek, hogy a csapat elhatározta, amint csak teheti, visszatér hozzájuk. Nos, az elgondolást tett követett, és Miklósy Tamás csapatfőnök vezetésével valamennyi versenyző Karácsony alkalmából ismét felkereste az intézményt.

Noha ők vittek a gyerekeknek ajándékot, mégis, amikor véget ért az újabb látogatásuk, valamennyien – Gyutai Adrián, Dér Zoltán, Csutak Péter, Borsay Szabolcs és Radák „Radír” János – úgy érezték, ahelyett, hogy adtak volna, inkább ők kaptak a gyerekektől.


„Nagyon köszönjük, hogy a csapatnak megint eszébe jutottak az itt tanuló gyermekek, akiknek annak idején egy életre szóló élményt szereztek. A mostani tettük, hogy megemlékeztek különféle ajándékokkal a gyerekekre, példaértékű ebben a rohanó, a másikra nem figyelő világban. Éppen ezért örültem annak, hogy a Tomracing versenyzői akkor jöttek el hozzánk, amikor a Mozgásjavító tanulói egy zenés mesejátékot adtak elő Csoda a Mozgásjavítóban címmel.

A teremben a légy zümmögését is lehetett volna hallani olyan csend volt, és átható figyelem kísérte az előadást, ahol többször is felhangzott az ismert karácsonyi ének: Szálljatok le, szálljatok le karácsonyi angyalok… A csoda valóban megtörtént, a karácsonyi angyalok köztünk voltak. Köszönjük a csapatnak, hogy ismét gondoltak ránk, és újra egy-két óra örömet loptak ezeknek a gyermekeknek az életébe” - fogalmazott Locsmándi Alajos intézményvezető.

A Tomracing Motorsport Team nevében Miklósy Tamás köszönte meg a csodálatos élményt, amit a gyerekek nyújtottak a számukra, majd átadta azokat az ajándékokat, amiket az intézményvezetővel közösen választottak ki a Mozgásjavító Gyermekközpont tanulói számára.

„Azt hiszem, itt mi kaptuk a legtöbbet. Ami itt ma velünk megesett, az az igazi karácsonyi csoda. Ilyen szeretettel nem sok helyen fogadtak minket, nagyon megható volt látni a gyerekek csillogó szemeit, ahogy felismertek minket, miután beléptünk a Mozgásjavító bejáratán. Ilyenkor jövünk rá arra, bizony sok mindent át kell értékelnünk saját magunkban. Mindig is örömmel jövünk ide, természetesen tavasszal is valamilyen meglepetéssel készülünk az itteni diákok számára” – jelentette ki Miklósy Tamás csapatfőnök.

A versenyzők az ajándékok átadását követően közös fotókat készítettek a gyerekekkel, játszottak velük, és beszélgettek a közelgő karácsonyról. Majd amikor távoztak, távolodó lépteiket csillogó szempárok követték…