Imázskampányt indított az Érd

Imázskampányt indított az Érd

2013. 09. 05.
Megosztás

Hazai sportcsapat esetében ritkán fordul elő, hogy imázskampányt indítson. Az NB I-es női kézilabda-bajnokságban induló Érd azonban szélesebb körben szeretné megismertetni magát.

A csapat az elmúlt szezonban megszerezte a Győr és a Ferencváros mögött a bajnoki bronzérmet, idén pedig a Bajnokok Ligája főtábláért játszik selejtezőt szeptember közepén a Népligetben.

Júliusban, a látványsportágakra fordítható társasági adónak köszönhetően az érdi kézilabdacsapat beköltözhetett a Városi Sportcsarnokba, amely hét éve állt üresen.

A klub a napokban imázskampányt indított, hogy minél több emberhez eljusson a hír, Érden az élvonalhoz tartozó csapat játszik, végre megfelelő környezetben. Szurkolók és játékosok együtt fotózkodtak a csapat és a csarnok népszerűsítésének érdekében. A kampány része egy, a sport mellett a nőiességet hangsúlyozó plakát is: a csapatkapitány, Szekeres Klára az Érd utánpótlás csapataiban játszó lányokkal állt össze elegáns környezetben. A plakátok üzenete összecseng: érdemes női kézilabdameccsre járni.

(Forrás: NSO)