Ismét várja a Sportkórház a felnőtt kajak-kenu keret tagjait

Ismét várja a Sportkórház a felnőtt kajak-kenu keret tagjait

2014. 01. 17.
Megosztás

Call Center és olimpiai rendelő. Világszínvonalú szolgáltatásokat nyújt a Sportkórházat működtető Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI), ezeket ismét használhatják a felnőtt kajak-kenu válogatott keret tagjai.

Az ország több pontján prémium kiszolgálásban, gyors és szakszerű ellátásban részesülnek mostantól azok a felnőtt válogatott kerettagok, akik az OSEI-hez fordulnak. A nagy múltú intézménnyel ezért kötött ismét megállapodást a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

„Az Intézmény számunkra legfontosabb, közelmúltban bevezetett szolgáltatása a Call Center, ami az olimpiai- és paralimpiai kerettagok számára nyújt gyors egészségügyi segítséget az ország 8-9 korházában – mondja Csaba Edvin, az MKKSZ szakmai igazgatója. Több olyan sportolónk van, aki nem Budapesten él, számunkra nagyon fontos, hogy ők is kiemelt és soron kívüli orvosi segítséget kapjanak, amennyiben bármilyen egészségügyi problémájuk adódik.”

Az intézmény keretén belül működik az Olimpiai Rendelő is, amely kizárólag a válogatott sportolókat, illetve az olimpikonokat vizsgálja. Ebben a rendelőben gyorsan és szakszerűen, a talált állapotuknak megfelelően nagy körültekintéssel minősíti a legjobbakat, így mostantól a legeredményesebb felnőtt keret, vagyis a kajak-kenu válogatott tagjait is.

„Örülünk, hogy az OSEI szolgáltatásait ismét igénybe vehetik a sportolóink – folytatja Csabai Edvin. A mostani megállapodástól függetlenül azonban a Semmelweis Egyetem továbbra is részt vesz versenyzőink egészségügyi ellátásában.”

A Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek 2010 óta áll szerződésben a Semmelweis Egyetemmel. A SOTE keretei között működő intézmények, mint például a széles körű diagnosztikai kapacitással rendelkező városmajori szívklinika, vagy a TF Élettani és Teljesítménydiagnosztikai Laborja, a jövőben is pótolhatatlan segítséget nyújtanak a felnőtt válogatott sportolók felkészülésében és kezelésében.

(Kajakkenusport.hu)