20221013 009 OSEI

Isten éltesse a Sportkórház főigazgatóját!

2024. 03. 26.
Megosztás

Kerek születésnapját ünnepli dr. Soós Ágnes, az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) főigazgató-főorvosa, a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlésének és orvosbizottságának tagja.

Soos agnes szalmaspeter mob
MOB-Média/Szalmás Péter

Soós Ágnes az Orvosi Egyetem elvégzése után a Semmelweis Egyetemen kezdett dolgozni. Ez időben radiológiából, egészségbiztosításból és sportorvoslásból szakvizsgázott; 2002-ben a Közgazdaságtudományi Egyetemen egészségügyi szakközgazdászként végezett.

20221013 006 OSEI
MOB-Média/Szalmás Péter

1992-től egy magánklinika orvos-igazgatója, majd 1999-től a II. kerületi önkormányzat egészségügyi szolgálatának – Kapás utcai rendelőintézet – főigazgató főorvosa volt. 2009 júliusában nevezték ki az Országos Sportegészségügyi Intézet főigazgató-főorvosának. Folyamatosan azért dolgozik, hogy az általa vezetett egészségügyi intézmény a legmagasabb szinten hozzá tudjon járulni a sikeres olimpiai felkészüléshez.

Átadták a Sportkórház felújított épületrészét a Karoli

Budapest, 2022. október 13. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár (j), Soós Ágnes, az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) főigazgatója (j2) és Schmitt Pál kétszeres olimpiai bajnok vívó, a Magyar Olimpiai Bizottság egykori első embere és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, jelenleg tiszteletbeli tagja, volt köztársasági elnök (j3) a Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) járóbeteg szakrendelői és válogatott kereteket ellátó részlege felújított épületrészének átadási ünnepségén 2022. október 13-án.

MTI/Illyés Tibor

Dr. Soós Ágnes tagja a Magyar Olimpiai Bizottság Közgyűlésének és Orvosi Bizottságának.

Isten éltesse, Főorvos Asszony!

20221013 027 OSEI
MOB-Média/Szalmás Péter