Jelentkezz! – MOB Fiatal Sportvezetők Akadémiája

Jelentkezz! – MOB Fiatal Sportvezetők Akadémiája

2022. 03. 08.
Megosztás

Szívesen veszed kezedbe az irányítást, nem félsz felszólalni, megfogalmazni a véleményed, és érdekel a sport? Szívesen lennél vezető a sportágad területén? Akkor jelentkezz a MOB Esélyegyenlőségi Bizottsága által életre hívott Fiatal Sportvezetők Akadémiájára! A programot a MOB Sportolói Bizottsága is támogatja.

A program során mélyebb betekintést nyerhetsz a szervezeti erőforrásokba, a különböző személyiségtípusokba, vezetési stílusokba, tanulhatsz a vezetői motivációról és kommunikációról, konfliktuskezelési stratégiákról, továbbá teljesítményértékelésről és érzelmi intelligenciáról is.

A projekt célja, hogy minden résztvevő egy olyan kész projektötlettel álljon elő a végén, amely hasznos lehet a hazai sportágak, vagy szabadidősport számára, miközben lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre, saját ötleteik kidolgozására, illetve azok esetleges megvalósítására is.

Az esemény egy fogadással zárul, ahol meghívott vendégként szerepelnek a különböző sportszövetségek és sportszervezetek képviselői, valamint a legjobb projektötletek is bemutatásra kerülnek a jelenlévők előtt, melynek köszönhetően a szervezetek delegáltjai és a fiatal vezetők egymásra találhatnak egy közös cél megoldása érdekében.

  • A projekt időpontja: 2022. április 23-24.
  • A kurzus időtartama: 12 óra elmélet + projektfeladat, valamint a zárófogadás (május 6.)
  • A kurzus ára: 20.000 HUF/fő
  • A projekt helyszíne: Magyar Olimpiai Bizottság

Résztvevők létszáma: 12 fő

Részvételi feltételek: 23-30 év közötti életkor, folyékony angol nyelvtudás, releváns szakmai tapasztalat (akár önkéntesként); sportolói múlt előnyt jelent, de nem kötelező, továbbá a befizetett programköltség.

A jelentkezés menete: várjuk önéletrajzodat és motivációs leveledet, amelyben kifejted, hogy mi az a maximum három dolog, amiben szívesen indítanál kezdeményezést vagy véleményed szerint változtatás szükséges a sport berkein belül, da amennyiben csak szívesen erősítenél egy-egy értéket, vagy már meglévő jó ügyet, azt is megírhatod. Továbbá kíváncsiak vagyunk rá, hogy miért tartod hasznosnak ezt a kurzust számodra. A csatolt dokumentumokat az alábbi email címre kérjük elküldeni március 23-ig: [email protected]

A MOB Esélyegyenlőségi Bizottsága a beérkezett pályázatokból elős körben kiszűri a legmegfelelőbb jelentkezőket, akik közül – egy rövid szóbeli interjú után –, kiválasztja a legalkalmasabb 12 résztvevőt. Minden jelentkezőt április 8-ig emailben értesítünk a pályázata eredményességéről.

(MOB)