Jubileumi Goldstars kupa a hétvégén

Jubileumi Goldstars kupa a hétvégén

2013. 05. 16.
Megosztás

Tizedszerre rendezik a nemzetközi küzdelmi viadalt a Goldstars SE szervezésében. Soroksáron háromszáznál is többen indulnak.

Minden korcsoport megtalálható lesz a soroksári csarnokban szombaton, amikor a X. Nemzetközi Goldstars Kupát rendezik. Körülbelül kétszáz magyar és nagyjából száz külföldi (román, cseh, szlovák, osztrák, bosnyák és horvát) induló méri össze tudását küzdelemben. A soroksári csarnokban minden válogatott versenyzőnk jelen lesz.

– Tavaly élesztettük újjá a kupát, és idén elmondhatjuk, tizenöt éve nem volt ekkora mezőny magyarországi versenyen. Ez elismerés nekünk, szervezőknek – mondta a rendező klub, a Goldstars SE elnöke, Kovács Miklós.
Hozzátette, a kadetekre kell majd igazán figyelni, hiszen ott lesz a legnépesebb és talán a legerősebb mezőny mind közül. Ők ugyanis az idei kontinenstornára készülnek. A mieinknek ez egyben minősítő verseny is, az Eb-keret kialakításában nagy szerepe van.

A kupa fél tízkor kezdődik a megnyitó ünnepséggel, amiben a Koreai Kulturális Központ segédkezik. A verseny fél tizenegytől este 7-8 óráig is eltarthat.
A belépő 500 forint.

(Forrás: taekwondo szövetség)