Juniorok a nagyok ellen - Polóünnep a Komjádiban !

Juniorok a nagyok ellen - Polóünnep a Komjádiban !

2013. 04. 14.
Megosztás

Benedek Tibor a felnőtt, Horkai György a junior válogatott kapitánya vízilabda ünnepet álmodtak meg.

Éles mérkőzést a fiatal nagyválogatott és a fiatal juniorválogatott között, közönséggel, szórakoztatással, nem csak vízilabdával. Felhívásuk mindenkinek szól: találkozó április 16-án kedden a Komjádi uszodában. Benedek Tibor keretet hirdetett..

Benedek Tibor szövetségi kapitány közzé tette a jövő hét keddi Felnőtt Válogatott-Junior Válogatott mérkőzésre készülő keretét.

A keret:

Lévai Márton, Nagy Viktor (kapusok)
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Fülöp Bence, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Jansik Szilárd,Salamon Ferenc, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).

Benedek Tibor a kerettel kapcsolatban elmondta, hogy az egyre sűrűbb klubszezon miatt alkalmazkodni kell a klubok érdekeihez is, illetve a külföldön szereplő játékosok erre a hétre nem térnek haza.

A válogatott már vasárnap este megkezdi a felkészülést.

A mérkőzés időpontja: 2013. április 16. KEDD 19:00 óra

Helyszín: Császár-Komjádi Sportuszoda, 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 8.

Belépés: Díjtalan!

Magyarország megpályázta a 2021-es úszó, vízilabda, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó világbajnokság rendezési jogát, és a saját eszközeinkkel mi is mindent megteszünk, hogy népszerűsítsük és győzelemre segítsük a pályázatot. Egy világbajnokság megrendezése természetesen összsportági erőfeszítéseket kíván, éppen ezért igazi uszodai ünnepre készülünk a Komjádiban. Vízilabdázók, úszók, szinkronúszók fognak össze ismét, hogy minél több emberhez jusson el a hír.

A tervezett program:

18:30 Szombathelyi Utánpótlás Vízilabdázók 5 méteres lövő versenye

18:45 Felnőtt válogatott és a Junior válogatott labdás bemelegítése

18:55 Csapatok bemutatása

Szombathelyi gyerekek átadják a két csapat tagjainak a Junior Világbajnokság pólóját

19:00 Ráúszás - két olimpikon úszó részvételével (a résztvevők szervezés alatt) a 2021 - es vizes VB pályázat kapcsán - közben a hivatalos dal szól

Kb 19:30 Nagyszünet: Szinkronúszó bemutató

És hogy miért éppen szombathelyi vízilabdázók? 21 évvel a nagysikerű és emlékezetes Soproni Junior Európa-bajnokság után idén Szombathely ad otthont a 17. FINA Férfi junior világbajnokságnak augusztus 12 és 18 között.

A Felnőtt Válogatott hosszú idő után látható ismét Budapesten, s úgy gondoljuk ez a szurkolóknak is igen fontos esemény, hiszen testközelből láthatják az újjáalakult magyar válogatottak játékosait.

(Forrás: magyar vízilabda szövetség)