Karl Böhn otthon már egy nagyobb tv-n nézné a vb-t

Karl Böhn otthon már egy nagyobb tv-n nézné a vb-t

2013. 11. 28.
Megosztás

A napokban a norvég Tv2 meglátogatta Karl Erik Böhnt (a képen balra), a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, aki – mint beszámoltunk róla –, úgy tűnik, sikeresen vívta meg a harcát a rákkal.

A csontvelő-átültetésen átesett szakember szerint első dolga lesz, miután kikerül a kórházból, hogy vesz egy nagyobb televíziót, amelyben nyomon tudja követni a világbajnokság meccseit.

Az utóbbi napok igazán emlékezetesre sikerültek Böhn számára, ugyanis a hétvégén élőben láthatta a Norvég Kupa-döntőjét, telefonján több képet is mutatott a televízió riporterének, amelyekből kiderül, testközelből láthatta a Molde sikerét.
Hirdetés

„A csontvelő-átültetés jól sikerült, de több mellékhatása is volt, gyulladás keletkezett a torkomban és a számban, talán ilyet még Norvégiában sem láttak” – mondta Böhn, hozzátéve, hogy hosszú ideje ez lesz az első Karácsony, amit előre vár. A kapitány tisztában van vele, hogy Magyarországon visszavárják:

„Várnak rám, tudom. Márciusban remélem, már találkozhatom a kerettel, de hogy edzést tudok-e tartani akkor, az még nem biztos. 2014-ben hazai pályán lesz az Európa-bajnokság, ez pluszmotiváció. Az első dolgom az lesz, miután hazatérek, hogy veszek egy új, nagyobb televíziót, és azon nézem a szerbiai vb-t” – tette hozzá a norvég szakember, aki közben a mellette levő kicsi készülékre mutatott.

Az interjú alatt többször is megcsörrent a telefonja, amely a Coldplay „Viva la Vida” című dalát játszotta. Böhn elmondta, sokszor meghallgatja ezt a számot, amely a kedvence volt a betegsége előtt. Emlékezetes, hogy a magyar válogatott tagjai és stábja erre táncoltak az öltözőben a tavalyi Eb-bronzérem után.

(Forrás: NSO)