Karikák és cariocák

"Kevesebb, mint 13 óra alatt Brazíliába érnek a magyar vendégek"

2016. 01. 18.
Megosztás

Már csak 200 napot kell várnunk, és fellobban az olimpiai láng Rio de Janeiróban. Az augusztus 5. és 22. között megrendezendő ötkarikás játékokra már számos magyar sportoló kvalifikálta magát, de várhatóan még bővülni fog a Magyar Csapat létszáma, így remélhetőleg idén is egy népes magyar küldöttség fog az érmekért, pontszerző helyekért harcolni. A MOB arany fokozatú támogatója, a Tensi számos lehetőséget biztosít a sportolóknak és a szurkolóknak.

Újdonságszámba megy, hogy a menetrend szerinti járatokon kívül közvetlen átszállás nélküli charterjáratok indulnak a magyar főváros és Rio de Janeiro között, annak érdekében, hogy minél komfortosabban utazhasson a helyszínre a hivatalos olimpiai különítményen kívül a magyar szurkolói csapat.

„Az előkészületi munkák 2 évvel ezelőttre nyúlnak vissza, akkor kezdtük el lefoglalni a szükséges szolgáltatásokat. Álmodtunk egy nagyot, és visszatértünk a gyökereinkhez, és exkluzív charterjáratokat üzemeltetünk, így kevesebb, mint 13 óra alatt Brazíliába érnek a magyar vendégek. A repülőjáratokon kívül közel 1000 szurkoló számára leblokkoltuk a szükséges szállodai szobákat is, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb minőséget. Ismerve a helyi közlekedési viszontagságokat, a hoteleket tömegközlekedési csomópontok közelében foglaltuk, így a szurkolók biztosan eljutnak a város különböző szegletében elhelyezkedő sporteseményekre, nem kell attól félniük, hogy a dugóban ülnek érvényes jeggyel a zsebükben. A belépőjegyek széles választéka várja amúgy az érdeklődőket, közel 14.000 db-ot vásároltunk meg előre, melyek elsősorban magyar vonatkozású sporteseményekre szólnak. Belépőjegyeket a kvalifikáció lezártával, még áprilisban is tudunk pluszban igényelni, így terveink szerint összesen 20.000 db belépőjegyet fogunk értékesíteni a magyar piacon" – mondta Boros József, a Tensi Utazási Iroda ügyvezetője.

A kizárólagos magyarországi jegyértékesítő iroda amúgy már egy éve értékesíti az útjait, szép eladási számokkal büszkélkedhetnek, így aki részt szeretne venni szurkolóként az első dél-amerikai olimpián, annak nem árt igyekeznie, mert a helyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

(Tensi, fotó: Getty Images)