Májusban ismét Golf Nyílt Nap!

Májusban ismét Golf Nyílt Nap!

2013. 05. 10.
Megosztás

A Magyar Golf Szövetség immáron 6. éve rendezi meg golf népszerűsítő rendezvényét, az Országos Nyílt Napot, amelyre az idei évben május 18-án, a Pünkösdi hosszú hétvégén kerül sor.

Az akció keretében öt golflétesítményekben lehet ingyen kipróbálni a golfot: Birdland Golf & Country Club, Forest Hills Golf & Country Club, Old Lake Golf Club, Royal Balaton Golf & Yacht Club, St. Lőrinc Golf Club. További golf club csatlakozásáról az esemény honlapján, a www.agolfmindenkie.hu weboldalon adunk tájékoztatást.

A rendezvény célja, hogy minél szélesebb rétegekkel sikerüljön megismertetni ezt a gyönyörű sportot, és egyúttal eloszlatni a golffal kapcsolatban élő téves előítéleteket. A Nyílt Nap egy igazán jó családi program, hiszen a szülők, a nagyszülők és a gyermekek együtt, távol a város zajától, a madárcsicsergős természetben ismerkedhetnek meg a golf sport alapjaival.

Az előző évekhez hasonlóan, a részvételhez regisztrációhoz kötött, melyre a www.agolfmindenkie.hu/regisztracio oldalon keresztül, online van lehetőség.

Nagy öröm a szervezők számára, hogy a magyar golfélet szereplői mindannyian nagy erőfeszítéseket tesznek a közös cél érdekében, hogy május harmadik hétvégéjén sok-sok jövőbeni új golfozó fedezhesse fel a játék szépségeit.