Extra statisztika Szilágyi Áronról

Milák Kristóf és Szilágyi Áron a Millenárison, a Magyarock Lounge-on

2021. 08. 06.
Megosztás


Június közepétől várja látogatóit a Világraszóló Bajnokaink - 177 mesés győzelem című egyedülálló olimpiatörténeti kiállítás a megújuló Millenárison. Az interaktív tárlatot kísérő, rendkívül népszerű Bajnokok Parkja programsorozat a vége felé közeledik, így igazán méltó és ünnepi programmal fordul a fináléra, hiszen augusztus 6-án 16 h-kor a Magyarock Lounge helyszínére látogat a két tokiói olimpiai bajnok: Milák Kristóf úszó és Szilágyi Áron vívó.

A Bajnokok Parkja programorozat keretében már több világlasszis sportolónk kilátogatott a Millenárisra, többek közt Cseh László úszó, Siklósi Gergely párbajtőröző, a magyar kardcsapat és Tóth Krisztián cselgáncsozó. Emellett számos egykori és jelenlegi sportoló részvételével zajló különleges és izgalmas beszélgetéssorozatokban lehetett része az érdeklődőknek.

A pénteki délutánon a rajongók találkozhatnak még – Szilágyi és Milák mellett – a kajak-kenu bajnokaival, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral, továbbá a szintén olimpiai bajnok Varga Dániel vízilabdaedzővel, illetve Vörös Zsuzsanna öttusázó olimpiai bajnokunkkal, Vass Dóra 38-szoros felnőtt egyéni magyar bajnok ritmikus gimnasztikázóval és Virág András, karate világkupagyőztessel.

A több generációt egyszerre megszólító kiállítás a sport szeretetére, a közösség összetartó erejére és a nemzeti identitástudat fontosságára irányítja a látogatók figyelmét. Az Üvegcsarnokban rendezett tárlat több mint 300 ikonikus tárgyat mutat be, köztük 71 aranyéremet, zászlókat, diplomákat, a győzelmekhez kapcsolódó személyes tárgyakat, sporteszközöket, amelyek egyszerre egy térben soha nem voltak még láthatók.

Az ismeretszerzés mellett sok egyéb aktív kikapcsolódás várja az egész családot, részletes programért, bővebb információkért irány a www.millenaris.hu/177, élményekért pedig a Millenáris!

(Millenáris Kommunikációs és Marketingigazgatóság; fotó: MOB/Szalmás Péter)