Nagy Viktor szalagszakadást szenvedett!

Nagy Viktor szalagszakadást szenvedett!

2013. 02. 12.
Megosztás

A TEVA-Vasas és a magyar vízilabda válogatott első számú kapusa, Nagy Viktor szalagszakadást szenvedett a Románia elleni mérkőzés előtt.

Mint ismert a magyar férfi vízilabda válogatott a Világliga negyedik fordulójában egy szoros mérkőzésen győzte le Románia legjobbjait. Magyarország jelenleg 12 ponttal vezeti a C-csoportot és az utolsó két összecsapásából csak egyet kell megnyernie ahhoz, hogy 2007 után ismét bejusson a Szuperdöntőbe.

Sajnos a románok elleni mérkőzés bemelegítésekor megsérült a TEVA-Vasas és a magyar válogatott első számú kapusa, Nagy Viktor. A huszonnyolc esztendős kapus a vlv.hu-nak elmondta, hogy egy rossz lövést hárított, de megfájdult a keze. Mint kiderült a hálóőrnek szalagszakadása van:

„Először egy félmegoldással, fáslival rögzítettem gipszet rá, mert MR-vizsgálatra csak később kaptam időpontot. Ezen kiderült a szalagszakadás ténye, de az még nem, hogy teljes vagy részleges szakadásról van szó. Tóni bácsi (dr. Gábor Antal, a csapat orvosa) azzal biztat, hogy valószínűleg nem kell műteni.”

„Szerdán tér haza külföldről az a specialista, aki kimondja majd a végső szót, bízom abban, hogy olyan megoldást talál, aminek segítségével a legrövidebb idő alatt meggyógyulhatok. Arra számítok, hogy úszógipszet kapok, vízbe mehetek, vagyis a formámból nem fogok teljesen kiesni, csak védeni nem tudok néhány hétig.” – mondta a vlv.hu-nak Nagy Viktor.

A magyar válogatott március 27-én a csoport második helyén álló Olaszországgal játszik Bariban. Három nappal később Benedek Tibor játékosai hazai medencében játszanak majd Oroszországgal.

(Forrás: vlv.hu)