Négy hét múlva Eb-rajt, csütörtökön sajtótájékoztató, önkéntesmustra

Négy hét múlva Eb-rajt, csütörtökön sajtótájékoztató, önkéntesmustra

2012. 05. 01.
Megosztás

Mához négy hétre kezdődik a 31. úszó Európa-bajnokság Debrecenben, s ez azt jelenti, hogy finiséhez érkezett az egyébként is szinte „abnormális" tempóban zajló előkészítése a kontinensviadalnak.

Az európai szövetség, a LEN már több alkalommal kinyilvánította elégedettségét a szervezéssel kapcsolatos, ennek ellenére természetes, hogy újabb és újabb kontrollokra kerül sor, így például Szakadáti László – összekötve látogatását a májusi vízilabda BL-döntőnek otthon adó Nagyvárad ellenőrzésével – kedden ismét Debrecenben tartózkodik majd, s főleg a szálláshelyekkel kapcsolatban még felmerülő kérdésekre keres választ vendéglátóival.

Csütörtökön, mondhatni, kisebbfajta mérföldkőhöz érkezik az Eb-t megelőző sűrű program: akkor már csak 25 nap lesz hátra a nyitányig, s ebből a „jubileumi" alkalomból – a délelőtti szervezőbizottsági ülést követően – sajtótájékoztatóra kerül sor.
A délután is ígér érdekes eseményt, mert először hívja egybe az SZB azt a több, mint 300 önkéntest, akiknek közreműködése nélkül képtelenség lenne manapság lebonyolítani egy ilyen, vagy ehhez hasonló nagyszabású vetélkedést.

(Forrás: szervező bizottság)