Olimpikonparádé a Millenárison - délutánonként vár a Magyarock Lounge!

Olimpikonparádé a Millenárison - délutánonként vár a Magyarock Lounge!

2021. 07. 30.
Megosztás


A sportbarátokat, az olimpia iránt érdeklődőket szeretettel várják a szervezők a tokiói olimpia idején a Millenáris Parkban, ahol délutánonként a Magyarock Lounge-ban olimpikonokkal, sportvezetőkkel találkozhatnak az odalátogatók.

Millenáris Bajnokok Parkja rendezvénysorozat, benne, a Nemzeti Tánszínház épületében a Magyarock Lounge, ahol minden nap érdekes beszélgetésekkel várják a szervezők a sportbarátokat, az olimpián történtekre reflektálva.

Arról korábban beszámoltunk, hogy a Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem kiállítással egyidőben ingyenes programokkal várja a látogatókat a Millenáris Bajnokok Parkja. A Magyarock Lounge olimpiai találkozópont, valamint különleges beszélgetések, elemzések, média-bejelentkezések helyszíne.

Az ismert műsorvezetők – mint Fazekas Erzsébet, Szalay Edit vagy Petúr András – olyan sportolókat, sportvezetőket szólaltatnak meg, mint Kovács Ágnes, Risztov Éva, Gyarmati Andrea, Wladár Sándor úszó, Nagy Tímea, Szabó Bence, Imre Géza, Siklósi Gergely, Szász Emese vívó, Berki Krisztián tornász, Kovács Antal, Ungvári Miklós judós, Horkai György, Szécsi Zoltán, Kósz Zoltán, Faragó Tamás, Kemény Dénes, Szivós Márton vízilabdázó, Kökény Beatrix kézilabdázó, de kapcsolták mát Tokióból Pupp Réka és Tóth Krisztián judóst is... A szervezők csapatát Szabó Gabriella kajakos is erősiti.

Pénteken levetítik Muhi András Pires filmjét, amely a háromszoros olimpiai bajnok, Szilágyi Áron útját kisérte végig a tokiói olimpiáig.

A Magyarock Lounge hétvégén is várja az érdeklődőket, sőt, az olimpia végéig minden nap.

Bővebb információk a Magyarock Facebook-oldalán és a Millenáris Park honlapján olvashatók.

(MOB; fotó: Róth Tamás)