"Road to Rio" - rajzverseny a szlovák olimpiai táborban

"Road to Rio" - rajzverseny a szlovák olimpiai táborban

2015. 07. 18.
Megosztás

Cseppkőbarlangi túrával és riói rajzversennyel folytatódott a Szlovák Olimpiai Akadémia hagyományos nemzetközi ifjúsági tábora a Magas-Tátrában.

"Ismét egy csodás nap a természetben: félóras buszút után már hegymenetben másztunk a Belianska cseppkőbarlang felé. Különlegessége a hatalmas szintkülönbség, 370 felfelé haladó lépcső után 500 lépcső vitt lefelé, közben rácsodálkozhattunk a természet alkotta csodákra. Ez után a "Spider park"-ban, Tatranska Kotlinán próbálhatták ki hegymászó és kaszkadőr ügyességüket a gyerekek. Éhesen érkeztünk Késmárkra, ahol ebéd után a kastélyban idegenvezető segitett a törtenelmi ismeretek szélesítésében" - tájékoztatta a mob.hu-t a magyar csapat vezetője, Ali Csilla.

"Vacsora után a már elkezdett "Road to Rio" plakátokat fejezték be a gyerekek, akik vegyes csapatokban szerepeltek, minden magyar résztvevő más-más színű pólóban alkotott, igy más-más gárdának volt a tagja, elősegítve így az ismerkedést" - osztotta meg élményeit a MOB nemzetközi főmunkatársa.

A magyar csapat: Bodor Szilvia (Csanádi Árpád Általános Iskola), Bailey Kamea (Városligeti Kéttannyelvű Angol-Magyar Általános Iskola), Gálli Kevin (Csik Ferenc Általános Iskola), Szabó Vilmos (Csík Ferenc Általános Iskola), Bailey Kelen (Városligeti Kéttannyelvű Angol-Magyar Általános Iskola) és Ali Csilla (MOB).

A tábor korábbi beszámolóit itt és itt olvashatja.

(MOB-MOA)