IMG 20240724 080101

Szurkolj olimpiai bajnokokkal a párizsi magyar olimpikonoknak!

2024. 07. 24.
Megosztás

A siker bennünk van! A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja július 26-án nyílik a Kopaszi-gáton a Kopaszi Kertben, ahol korábbi olimpiai bajnokok szakértő hozzászólásai színesítik az eleve izgalmas, magyar érdekeltségű sporteseményeket.

A magyar sportolóknak szurkolni bárhol, bármilyen körülményben felemelő, de együtt, a Magyar Olimpiai Bizottság szurkolói klubjában különösen élvezetes! S ha mindezt a nyáron mindig jó hangulatú Kopaszi-gáton teheti meg az ember – az élmény garantált.

A MOB érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas programokkal, a közös drukkolás élményével várja a rajongókat, ráadásul az olimpiáról hazatérő sportolók egy része is egyenesen a klubba jön, hogy itt számoljon be először első kézből az élményeikről.

IMG 20240723 134923
MOB-Média

Az eseményhez természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnerei is csatlakoznak – kísérő programokkal, extra élményekkel. A délutánok, esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos lesz.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „A sport mindig is az elhivatottság, a kiváló teljesítmény és a csapatmunka színtere volt és ezek az értékek tökéletes összhangban vannak a Szerencsejáték Zrt. vállalati értékeivel. A nemzeti lottótársaság kettős szerepet tölt be a magyar sportban: egyrészt a nagy klubok és látványsportszövetségek hirdetési partnere, másrészt állami vállalatként, társadalmi felelősségvállalásból támogatásokkal járulunk hozzá a magyar sportélet sikereihez. Kiemelt partnerei vagyunk a Magyar Olimpiai- és a Magyar Paralimpiai Bizottságnak, hozzájárulva ezzel is a magyar sportélet fejlődéséhez. A Szerencsejáték Zrt. munkatársai mindig nagy izgalommal várják az ötkarikás játékokat, és együtt drukkolunk azon sportolóinknak, akik kvalifikálták magukat a sportvilág legnagyobb megméretésére.”

IMG 20240723 134117
MOB-Média

„A MOL és a MOL – Új Európa Alapítvány évek óta elkötelezetten támogatja a jelen és a jövő magyar olimpikonjait, emellett törekszünk arra is, hogy közelebb vigyük az emberekhez a versenysportokat és azokat a tehetségeket, akikre az egész ország büszke lehet. Az olimpiai játékok mind sportolóként, mind pedig szurkolóként óriási élményt jelentenek, mi pedig szeretnénk minél több embert bevonni, hogy egy csapatként, együtt szurkolhassunk a magyar csapat olimpiai sikereiért. Várunk minden sportrajongót, aki részese szeretne lenni az idei év egyik legnagyobb sporteseményének, mert a szurkoló benned van!” – mondta Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

„Már csak pár nap és mindenki részese lehet a világ legnagyobb sporteseményének. Az olimpiai eszme a befektetett munka és a kiemelkedő teljesítmények mellett az egyik legnemesebb társadalmi hatású gondolat is egyben, mivel erősíti a nemzetek közötti együttműködést, ugyanakkor fejleszti az adott nemzethez való tartozás érzését is. Az elmúlt időszakban az MVM Csoport büszkén támogatta a MOB szakmai munkáját és a magyar sportolók felkészülését az ötkarikás játékokra. Most pedig itt az idő, hogy energiát adjunk a szurkolóinknak is. A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubjában a szurkolás teljes közösségi élményét élhetik át a Kopaszi-gátra látogatók. Szurkoljunk együtt a magyar sikerekért!” – mondta dr. Bozóky Anita, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója.

IMG 20240724 102628
MOB-Média

Az MBH Bank nagyszabású kampányba kezdett idén nyáron, amelynek célja, hogy az olimpia alkalmából mindenkit arra inspiráljon, hogy szurkoljunk egymásnak a hétköznapokban is. Hiszen ahogy a sportolók teljesítményét növeli az, ha szurkolnak nekik, úgy mindannyiunk teljesítményét növeli, ha szurkolunk egymásnak.

A kampány egyik fő szlogenje: „Szurkoljunk. Egymásnak. Legyél a saját utad győztese!” Ezzel az üzenettel szeretne a bank az olimpiai sportolók bevonásával közösen „szurkolni” saját ügyfeleinek, illetve arra ösztönözni az embereket, hogy higgyenek magukban és törekedjenek céljaik elérésére, függetlenül attól, hogy milyen úton járnak. A szurkolói klubban szervezett beszélgetések Zrubecz Zsófia sportpszichológus bevonásával járják körül a szurkolás lélektani hatásait, olimpikonok részvételével.

A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja a Kopaszi Kertben július 26. és augusztus 11. között tart nyitva minden nap 13.00 és 23.00 óra között.