Sequence 09 00 03 40 20 Still001 scaled

Tatamin Tatán - egy nap a judoválogatottal

2020. 10. 22.
Megosztás

Molnár Matyi a Faceteam kosarasa és a Magyarock műsorvezetője a judósok edzőtáborába látogatott el, hogy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen is egy top sportoló napja.

Gondolkodtatok már azon, milyen lehet egy napra „belebújni” egy válogatott sportoló bőrébe? Ha nem is minden értelemben, de Molnár Matyinak sikerült, egy napra judoka lett belőle Tatán.

Judoválogatottunk a híres tatai edzőtáborban gyűlt össze a nyáron. Felkértük Molnár Matyit, a FaceTeam akrobatikus kosárlabda formáció tagját, hogy próbáljon szerencsét a tatamin. Ám mikor elvállalta, még nem tudta mire vállalkozik, és nem is sejtette, hogy itt nem lesz elég az ovis bukfenc akadémia.

Hajnalok hajnalán indultunk, ugyanis 6:45-kor már edzőcuccban kellett a futópályán lennünk, mert laza ébresztő gyanánt judokánink a rekortánon nyomták a sprinteket. Csak ezután következhetett a jól megérdemelt reggeli, ami ezúttal gyerekkorunk kedvence, a bundáskenyér volt – pszt, a dietetikusoknak egy szót se! ?

A délelőtti edzés elején Matyi még nagyon magabiztos volt, hiszen kisgyerekként ő is belekóstolt a cselgáncsba. Pánczél Gábor szövetségi kapitány figyelmeztette Matyit, hogy ez a tatami, nem az a tatami, de azért segített neki rendesen megkötni a judogin az obi-t, ami itt nem Wan Kenobi-ban „végződik”, hanem tisztes csomóban. ?

A többihez nézzétek meg videónkat, de annyit spoilerezehetünk, Matyi túlélte a napot! ?