Parizs megnyito stock

Új jegyvásárlási lehetőségek a párizsi olimpiára!

2023. 08. 08.
Megosztás

Mindenképp ott akar lenni szurkolóként a párizsi olimpián, de még nincs jegye? Mutatjuk a legfontosabb információkat! A „MOB-kisokos” segít abban, hogyan juthat el arra az eseményre, amely igazán érdekli.

Kevesebb, mint egy év van hátra a XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok nyitóünnepségéig. Ennek alkalmából a szervezőbizottság új jegyvásárlási lehetőségekkel bővítette ki a jegyértékesítés 3. fázisát, amely ezen a linken érhető el.

Van jó néhány olyan versenyszám, amelyre már minden jegy elkelt – a népszerű sportágak kiemelt eseményeire – míg másokra a jegyek időszakosan még elérhetőek lesznek. Arról, hogy melyek ezek, a legegyszerűbben az alábbi linken, egy saját profil létrehozásával értesülhetnek az érdeklődők.

Sportágtól és versenyszámtól függően jelenleg maximum 4 vagy 6 jegy vásárlására van lehetőség, amelyek megoszthatóak a család és barátok között.

Kerekesszékes jegyekre szűrés ezen a linken érhető el.

Mindenképp érdemes figyelembe venni a vásárláskor, hogy a jegyek hivatalos platformon kívüli viszonteladása szigorúan tilos. Bármely, az Általános Értékesítési Feltételek megsértésével eladott vagy felhasznált jegy törölhető, és a birtokostól megtagadható a hozzáférés az adott versenyszámra. Visszaélés esetén a Párizs2024 szervezőbizottság nem téríti meg a jegyek árát.

(Nyitókép: Paris 2024)