Vadnai Benjámin új Toyota hibrid elektromos C-HR gépjárműjével.

Vadnai Benjámin is átvette Toyotáját, irány a párizsi olimpia

2022. 03. 29.
Megosztás

Mint arról korábban írtunk, a Toyota 24 sportoló felkészülését segíti a párizsi olimpiáig vezető úton C-HR hibrid járművekkel. Az idősebbik Vadnai Bro külföldön edzőtáborozott az eredeti átadás időpontjában, így ő most vehette készhez az egyedi, Magyarockos felfestésű autót.

Vadnai Benjámin a hibrid elektromos C-HR-ben.

Csodás, napsütéses, késő márciusi reggelen vette át Benji a vadonatúj Toyotáját. A vitorlás élsportoló éppen a spliti edzőtáborból érkezett haza. Ilyenkor még Horvátországban is 0 fok körüli a víz, ami még nekik is hideg, pedig nem ma kezdtek öccsével, Jonatánnal. Nem is sokat marad itthon, a következő úti cél a spanyolországi Palma.

A kötelező papírmunka kitöltése után Benjámin meg is kapta a kulcsokat, majd boldogan mesélte, az új Toyota rendkívül hasznos lesz a felkészülés idején, hiszen eddig egy kisbusz állt rendelkezésre, ezt kellett beosztania a testvérpárnak és a csapatnak. Az extra mobilitás jól jön, ha Benjáminnak és Jonatánnak külön kell mozognia, például ha külön mennek sportpszichológushoz vagy fizioterapeutához.

Vadnai Benjámin új Toyota hibrid elektromos C-HR gépjárműjével.

A #vadnaibroknak is rendkívül eredményes felkészülést kívánunk a párizsi olimpiára, amely már csupán másfél évnyire van.

(Fotó: MOB/Szalmás Péter)