Véget ért a Cell-Cup

Véget ért a Cell-Cup

2013. 08. 23.
Megosztás

Véget ért a 17. alkalommal megrendezésre kerülő Cell-Cup 2013 Veszprém Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.

A tények:
· 5 játéknap
· 5 város, 11 helyszín
· 73 klub
· 158 csapat
· 2500 játékos
· 524 meccs
· 430 óra játékidő
· 6 korosztály, 12 kategória

A tényeken túl elmondhatjuk, hogy jó színvonalú, izgalmas mérkőzéseket láthattak a szülők, szurkolók, nézők. A Veszprém Aréna adott helyszínt a fergeteges nyitógálának, a döntőknek, illetve az ünnepélyes zárógálának. A díjátadás előtt egy videó-összefoglaló révén mindenki feleleveníthette a 2013-as Cell-Cup eseményeit.

Ahogy szervezők ígérték, a sportprogramok mellett szabadidős programokat és szórakozási lehetőségeket is kínáltak a fesztivál résztvevőinek. Esténként megtelt az IKON Cell-Cup Club, megválasztották a torna legszebbjeit, párra találhattak az egyedülállók.

Süle Nándor, a Cell-Cup főszervezője elmondta, hogy büszkeséggel tölti el, hogy ennyi országból ilyen sok csapat vett részt az idei rendezvényen. A mérkőzések izgalmasak, a kísérő programok jó hangulatúak voltak. A Cell-Cup-on a kézilabda szakma és a szórakozás együtt jár maradandó élményt szerezve játékosnak, edzőnek, csapatvezetőnek, nézőnek egyaránt.

És hogy mi a titka Közép-Dunántúl és a Balaton régió legnagyobb eseményének? A gyönyörű város, a lelkes szervezés, a minőségi kézilabdázás … Ezek azok az értékek, amelyek alapján elmondhatjuk, hogy a Cell-Cupon nincsenek vesztesek, csak győztesek.

Eredmények:

A legnépesebb számú magyar sportegyesület Debrecenből érkezett, az előző évhez képest legtöbb csapattal visszatérő csapatok Izlandról érkeztek, összesen 7 csapattal.
Legtávolabbról Angolából érkeztek. A legszebb népviselete a spanyol Elche Torrelano-nak és az angolai CD De Agosto csapatnak volt. A legnépszerűbb külföldi csapat az Imedi Tbilisi volt, ill. Magyarországról a Tamási KC.

(Forrás: cellcup.hu)