A hétvégén Duna és Pannon Bowl!

A hétvégén Duna és Pannon Bowl!

2012. 07. 14.
Megosztás

Szombaton, július 14-én kerülnek megrendezésre a MAFL Divízió I. és II. osztályú bajnokságának döntői.

A közösen megrendezett finálé négy főszereplője a Dunaújváros Gorillaz és Békéscsaba Raptors, valamint a Budapest Cowboys 2 és az Újbuda Rebels 2 lesz, akik a két divízió aranyáért szállnak harcba!

A szombati nap teljes mértékben az amerikai fociról szól majd! A tavaszi idény záró napján két mérkőzés várja a kilátogató szurkolókat.

A Duna Bowl megmérettetésen 13 órától a Budapest Cowboys 2 és az Újbuda Rebels 2 küzd meg a Divízió II. legjobb csapata címéért. Mindkét csapat veretlenül zárta az alapszakaszt és az elődöntőt is győzelemmel zárták. Az eddigi teljesítmények alapján egy igen szoros és izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe.

A hétvége másik két főszereplője a Pannon Bowl kupáját igyekszik megszerezni, a két csapat nem más, mint a Dunaújváros Gorillaz és a Békéscsaba Raptors. A dunaújvárosiak hibátlanul teljesítették az alapszakaszt és az elődöntő is sima, fölényes győzelem volt számukra. A döntő másik résztvevője nagy meglepetés volt, hiszen a Raptors ismételten egy esélyesebb csapatot utasított maga mögé az elődöntőben. Az alapszakaszt két vereséggel a harmadik helyen zárták, azonban a Titans ellen vívott szoros küzdelemben sikerült megszerezniük a döntőbe jutáshoz szükséges győzelmet. A hétvégén kiderül, hogy sikerül-e újabb meglepetést okozniuk!

A szombati nap programja:

MAFL Divízió II. döntő - Duna Bowl:
Budapest Cowboys 2 vs. Újbuda Rebels 2
Kick off: 13:00
Half time show: Tóth Gabi

MAFL Divízió I. döntő - Pannon Bowl:
Dunaújváros Gorillaz vs. Békéscsaba Raptors
Kick off: 17:00
Half time show: Majka, Curtis, BLR

Helyszíni kommentátorok: Hetthéssy Zoltán (Sportklub kommentátora) és Kovács Sándor (Sport 1 szakkommentátora)

Belépő: 1800 Ft (14 év felettieknek)

Ezen kívül ingyenes gyermekprogramok, ugrálóvár és pedálos gokart várja a kilátogató vendégeket. Utóbbit a felnőttek is kipróbálhatják!

A döntők ideje alatt összesen 7 cheerleader csapat szórakoztatja majd a kilátogató vendégeket és buzdítja a csapatok. Illetve egy közös, meglepetés produkcióra is készülnek, amikor is összesen kb 50 cheerleader lesz egyszerre a pályán!

Ellátás: több helyszínes büfé egytálételekkel, hot-dog, kürtős kalács, popcorn, fagylalt.