Autógrammot kértek a teniszezőtől, őrizetbe vették őket

Autógrammot kértek a teniszezőtől, őrizetbe vették őket

2013. 11. 11.
Megosztás

Nem hétköznapi dolog történt Andy Murray skót teniszezővel. A rendőrség őrizetbe vett négy férfit, mert azt gyanították, hogy fegyvert fogtak Murrayre – írja a Nemzeti Sport.

Londonban autózott Murray és menedzsere. Két ember ugrott ki egy másik autóból, bekopogtak a teniszező járművének ablakán, és alá akartak íratni vele egy teniszütőt. A wimbledoni bajnok azonban továbbhajtott.
A járókelők közül azonban valaki azt hitte, hogy az egyik férfi fegyvert nyomott az autó ablakára, ezért kihívta a rendőrséget.

A négy letartóztatott közül az egyik Ifran Ahmed (a képen jobbra az olimpiai bajnok kerékpáros Bradley Wigginssel) volt, akinek az a szenvedélye, hogy a régi és a mai sportsztárok autogramját gyűjti. Tele van az internet a „hódításaival". Az egyik barátja szerint az Iffy becenévre hallgató Ahmed nagy autogramvadász – írja a lap.

A Scotland Yard szóvivője szerint négy gyanús férfit tartóztattak le, mert azt gyanították, hogy fegyver van náluk. Ezért őrizetbe vették mindahányat. Később azonban elengedték őket, mert semmilyen fegyvert nem találtak. Ennek ellenére január végéig még vizsgálódnak az ügyben.

(Forrás: atv.hu / nso.hu)