Az ASICS sportfelszerelésekkel támogatja az MRSZ válogatottjait

Az ASICS sportfelszerelésekkel támogatja az MRSZ válogatottjait

2013. 12. 10.
Megosztás

A Sportok Házában megtartott sajtótájékoztatón mutatta be a Magyar Röplabda Szövetség új szponzorától kapott sportfelszereléseket.

A Pannónia Sport Kereskedőház Kft.-vel együttműködést írtak alá, amelynek keretében a cég ASICS sportruházattal segíti az MRSZ válogatottjait. A sajtótájékoztató után megtartott év végi közgyűlésen az MRSZ elnöksége fajsúlyos kérdésekről döntött, valamint átadta díjait az év edzőinek és játékosainak.

A sajtótájékoztatón aláírt megállapodás célja, hogy az ASICS Sportruházat a Magyar Röplabda Szövetség részére ASICS márkájú sportfelszereléseket szállítson az MRSZ válogatottjai (Felnőtt, Ifjúsági, Junior Férfi-női válogatottak) számára, az ASICS cégfilozófiájával megegyező csapatképet, egységes megjelenést hozzon létre, valamint reklám és marketing lehetőségekkel pozitív képet alakítson ki a Pannónia Sport Kereskedőház Kft. által forgalmazott ASICS sportmárkáról.

„Számomra külön örömet jelent, hogy egy olyan márka mellet döntött a Szövetség, amely tradicionálisan, évtizedek óta jelen van a nemzetközi röplabdás vérkeringésben, sőt meghatározó szereplője annak.
Bízunk benne, hogy sikerült egy olyan koncepciót leraknunk az MRSZ elé, amely mindkét fél számára előnyöket jelent.
Ezen túlmenően minden évben egy jelentős keretet biztosítunk a szövetség számára, amelyet bármilyen célra felhasználhat.
Terveink között szerepel, hogy az ASICS vállalattal közösen egyedivé varázsoljuk a nemzeti válogatottak felszereléseit, különösen nagy hangsúlyt fektetve a nemzeti színekre és motívumokra.”- mondta el Vajda Balázs, az Asics képviselője.

A márka neve egy betűszó, ami egy latin mondásból ered.
„Anima Sana in Corpore Sano.” ami magyarul annyit tesz „Ép testben ép lélek.”
Ezen vezérlőelv alapján az ASICS segít a sportolóknak céljaik maximális elérésében úgy, hogy közben megőrizzék egészségüket. A vállalat koncepciója mögött mindig az az ösztönzőerő áll, hogy az általa kifejlesztett új megoldások, hozzájáruljanak a sportvilág fejlődéséhez. A kutatás fejlesztés szakaszában az ASICS mérnökei szorosan együttműködnek a sportolókkal. Ennek eredményeként számtalan innovatív megoldás született.

Az ASICS és a RÖPLABDAVILÁG is azon dolgozik, hogy professzionális termékekkel és kiszolgálással segítse sportolóinkat céljaik elérésében. A Röplabdavilág ötlete 3 éve merült fel. A koncepciók szerint egy olyan röplabdás szakkereskedést hoztak létre, amely a sportág teljes vertikumát lefedi. Abban a tekintetben egyedülálló dolgot hoztak létre, hogy a röplabdázáshoz szükséges kellékek a pályafelszerelésektől (állványok, hálók) a labdákon keresztül a teljes csapatfelszerelésig (cipők, sportruházat) minden megtalálható kínálatukban.

„A magam részéről reményemet tudom kifejezni, hogy méltó partnerei leszünk a Szövetségnek és az előttünk álló 3 év alatt, közösen, mint egymás partnerei sok szép sportsikert fogunk megélni.”- tette hozzá Vajda Balázs.

„A nemzetközi követelményeknek megfelelő, kiváló minőségű felszerelésekkel gazdagodik a Szövetség. Fontos volt, hogy válogatottjaink körülményein jelentősen javítsunk, ennek első, kezdeti lépése ez a megállapodás. Köszönjük a Pannónia Sport Kereskedőház Kft. támogatását!”- mondta Poór Csaba, MRSZ elnöke

A sajtótájékoztató után megtartott Közgyűlésen a Magyar Röplabda Szövetség tagszervezetei fajsúlyos kérdésekről döntöttek, valamint elfogadták a 2011/2012-es pénzügyi szakmai beszámolót. A Közgyűlés keretén belül ünnepélyesen átadták az év legjobb edzőinek, játékosainak, utánpótlás és strandröplabda játékosainak a díjakat. Ötven éves évforduló alkalmából díjazták a férfi röplabdasport legszebb eredményét elérő válogatott tagjait -1963-as Európa-bajnoki ezüstérmét; valamint harminc éves évforduló alkalmából az 1983-ban, NDK-ban, a női Európa- Bajnokságon bronzérmet szerzett röplabda csapat tagjait is.

(Forrás: Hegedüs Judit, MRSZ)