„Egy olimpiai ereklyével lettem gazdagabb”

„Egy olimpiai ereklyével lettem gazdagabb”

2016. 09. 01.
Megosztás


A Magyar Olimpiai Bizottság átadta a Pöttyössel közösen lebonyolított nyereményjáték keretein belül kisorsolt hivatalos magyar olimpiai sporttáskát a szerencsés győztesnek, Kulcsik Zoltánnénak.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Pöttyös közös játékot hirdetett augusztus 11-én, melynek keretein belül a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos adidas sporttáskáját sorsoltuk ki a Facebookon feltett kérdésre helyesen válaszolók között. A több ezer helyes megfejtő közül a szerencse Kulcsik Zoltánnénak kedvezett, aki szerda este át is vette nyereményét a Magyar Olimpiai Bizottság székházában. Mint kiderült, győztesünk szinte végig figyelemmel követte az olimpiát, és érdeklődésünkre azt is elárulta, melyik sportágakat nézte a legszívesebben.

„A magyar vonatkozású eseményeket kiemelt figyelemmel követtem, legfőképp az úszást. Nagyon örültem Kenderesi Tamás bronzérmének, de az összes többi sikernek is természetesen – mondta honlapunknak Kulcsik Zoltánné, aki kedvenc sportolóját is megnevezte. – Egerszegi Krisztina már annak idején is kedves személyiségnek tűnt, bár személyesen nem volt szerencsém megismerni. Ráadásul családanyként is helytáll, amit tudom, hogy mennyire nehéz feladat.”

A játék győztese elmondta: természetesen nagyon örül a táskának, nagy élményként élte meg, hogy nyert. „Egy olimpiai ereklyével lettem gazdagabb, ami közelebb hozza Riót is kicsit.”

(MOB)