Egy sikerre a döntő megnyerésétől a Gödöllő

Egy sikerre a döntő megnyerésétől a Gödöllő

2013. 04. 17.
Megosztás

A Gödöllő négy játszmában győzött a Vasas ellen hazai pályán a női röplabda NB I fináléjának harmadik mérkőzésén, így 2–1-re vezet az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban.

A története első bajnoki címéért küzdő Gödöllő újabb sikere után pénteken megnyerheti a finálét, ha a Folyondár utcában is sikerül győznie a Vasas ellen. A találkozó 18.30 órakor kezdődik.

MESTERMÉRLEG
Ludvig Zsolt: – Nagyon koncentráltunk, főleg az első két játszma befejezésénél. A harmadik végén már nem annyira, de ezúttal ez is belefért, merta negyedik szetbben bedaráltuk aVasast. Stabilak voltunk, és ha pénteken is hozzuk ezt a teljesítményt, akkor léphetünk egyet előre.
Jókay Zoltán: – Megilletődötten, félve játszottunk. Sokat hibáztunk, rengeteg nyitást rontottunk, bezezg a Gödöllőnek több necces szervája is volt, amelyekből pontokat tudtak csinálni. Szerencséjük is volt, de megdolgoztak érte. A pozitívum, hogy még legalább egy meccs hátra van, azon azonban sokkal bátrabbnak kell lennünk.

NŐI RÖPLABDA NB I
DÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
TEVA GÖDÖLLŐI RC–VASAS ÓBUDA 3:1 (20, 20, –21, 17), Gödöllő, 400 néző. V: Mocsnik, Bátkai-Katona
GÖDÖLLŐ: KRIEGEL É. 7, Molnár-Németh 9, Hackl 9, CSENGERI18, Szakmáry 8, SZÉLES 14. Cs: LÉKÓ (liberó), Merkószki 1, Lutter L
VASAS: Vacsi 7, Tálas 3, Miklai 6, Gubicza 7, SZABÓ A. 11, STEFANIK 13. Cs: Tóth A., Lévai (liberók), Fábián 2, Takács B. 1
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–1 a Gödöllő javára

(Forrás: MTI)