Éltető Daniella lett szeptember hónap sportolója!

Éltető Daniella lett szeptember hónap sportolója!

2012. 11. 09.
Megosztás

Éltető Daniella végzett az élen a Magyar Olimpiai Bizottság és a SamsungSport.hu közös szavazásán, amely a szeptember hónap legjobb magyar sportolójának járó díjról döntött.

A SamsungSport.hu - a Magyar Olimpiai Bizottsággal karöltve - hagyományteremtő jelleggel tavaly decemberben először rendezte meg az "Év sportolója" választást, amellyel a 2011-es év kimagasló teljesítményt nyújtó sportolói közül igyekeztünk Önökkel közösen megtalálni a legjobbat! A nagyszámú szavazótábor akkor az azóta olimpiai bajnoki címet szerző Gyurta Dániel mellett tette le a voksát.

2012 januárjától a versengés folytatódik: az Önök segítségével minden hónapban megválasztjuk a hónap sportolóját. Természetesen szeptember kapcsán sem volt ez másként, hiszen számos kiemelkedő magyar sportsikernek örülhettünk az ősz első hónapjában.

A paralimpián Sors Tamás és Krajnyák Zsuzsa is remekelt: előbbi 100 méter pillangón megvédte olimpiai bajnoki címét, emellé begyűjtött egy ezüst- és egy bronzérmet is, míg utóbbi egyéniben egy ezüst- és egy bronzérmet nyert, a női párbajtőr csapattal pedig ezüstérmes lett.

Harmadik jelöltünk Éltető Daniella volt: a mindössze 17 éves hölgy Pozsonyban, a Junior WAKO Kickbox VB-n diadalmaskodott a K-1 szabályrendszerében, így már ötödik világbajnoki címét szerezte!

A győztes végül Éltető Daniella lett: a fiatal magyar küzdősport-tehetség november 28-án, a Magyar Olimpiai Bizottság-MEFS közös sajtótájékoztatóján veszi majd át a díjat!

Sikeréhez szívből gratulálunk!