Hét nemzet kiállítói mellett olimpikonok dedikálnak a gyűjtőtalálkozón

Hét nemzet kiállítói mellett olimpikonok dedikálnak a gyűjtőtalálkozón

2018. 09. 28.
Megosztás


A magyarokkal együtt hét nemzet mintegy 70 kiállítója jelezte részvételi szándékát a szeptember 29-ei XX. Sport és Olimpiai Témájú Nemzetközi Gyűjtőtalálkozóra, melyen olimpikonok, ötkarikás bajnokok is fognak aláírást osztani. A látogatók számára a részvétel ingyenes.

A szervező MOB Mező Ferenc Sportbizottsága keretein belül működő Emlék- és Hagyományőrző Albizottság Gyűjtő Szekciója szeretettel várja az érdeklődőket reggel 10 és 12 óra között a dr. Mező Ferenc Általános Iskola és Gimnázium (XIV. Ond vezér park 5.) aulájába, ahova a belépés térítésmentes.

A kétévtizedes múltra visszatekintő, huszadik alkalommal meghirdetett nemzetközi eseményre többek között sporttémájú bélyegek, érmek, jelvények, könyvek, zászlók, aláírások gyűjtői hozzák el féltett kincseiket, ajánlják azokat cserére.

A rendezvény résztvevői találkozhatnak az olimpiai bajnok Martinek János (1988-ban egyéniben és csapatban 1., 1996-ban egyéniben bronzérmes) öttusázóval és Gedó György (1972-ben első, 1976-ban és 1980-ban 5.) ökölvívóval, valamint a 6. (1976) és 8. (1972) helyezett Vass Károly kézilabdázóval; a legendák a találkozó során dedikálnak is.

A nemzetközi eseményre a magyarok mellett előzetesen lengyel, szlovák, szerb, román, horvát és brit gyűjtók is jelezték részvételi szándékukat.

A korábbi eseményről ide kattintva található kedvcsináló beszámoló és fotógaléria.

A helyszín térképe az itt olvasható cikkben található.

(MOB, fotó: MOB/Szalmás Péter)