„Inspiráció határok nélkül” (VIDEÓVAL)

„Inspiráció határok nélkül” (VIDEÓVAL)

2013. 10. 31.
Megosztás

A NOB egy olyan új reklámfilmmel állt elő, ami az emberi dinamizmus és találékonyság és az olimpiai mozgalom közötti párhuzamot ragadja meg.

Az „Inspiráció határok nélkül” ötvözi az olimpikonok szereplését a gyermeki szárnypróbálgatásokkal. Az összeállítás fő célja, hogy hangsúlyozza a kapcsolatot az olimpiai sportolók és olyan fiatalok között – nemtől, kortól és nemzetiségtől függetlenül - akiket ez inspirál.

A videó világszerte elérhető lesz minden olimpiát sugárzó média számára, hogy ezzel is reklámozzák, illetve terjesszék a 2014-es szocsi Téli Olimpiai Játékokat. A kisfilmmel azt is szeretnék kifejezni, hogy a felhívás nemcsak az északi országokhoz, illetve a hóval és jéggel fedett területeken élő emberekhez szól, hanem a téli játékok valójában minden fiatalnak inspirációul szolgálhatnak.

„Az ’Inspiráció határok nélkül’ demonstrálja, hogy az olimpiai játékok hogyan lelkesítik és ösztönzik az embereket a világ minden pontján. Az összeállítás olyan mindennapi helyeket tár fel, ahol a jövő nagy olimpikonjai utánozzák hősük technikáit, sokszor rendkívül kreatívan. A végeredmény tehát egy olyan film, ami közvetíti, hogy az olimpiai játékok energiájának és szellemiségének valóban nincsenek határai.”- mondta Timo Lumme, a NOB televíziós és marketingszolgáltatásainak igazgatója.


(forrás: http://www.olympic.org/news/ioc-ignites-inspiration-through-new-tv-spot/214002)