Izgatottan várja a megnyitót Heidum Bernadett (VIDEÓVAL)

Izgatottan várja a megnyitót Heidum Bernadett (VIDEÓVAL)

2014. 02. 07.
Megosztás

Alig két óra múlva bevonul a Magyar Csapat a Szocsi Központi Stadionba, az élen a zászlóvivő rövidpályás gyorskorcsolyázó Heidum Bernadett vezetésével.

A Magyar Csapat egyik legjobbja az idő közeledtével egyre kezd izgulni, hiszen fantasztikus dolog vár rá az este folyamán.

Társai már ugratják is, de ő bízik benne, ami sikerült az elmúlt két olimpián Darázs Rózsának, majd Sebestyén Júliának, az neki is menni fog, s nem vall szégyent a zsúfolásig megtelt stadionban.

Egyébként a megnyitó napján délelőtt jeges edzésen volt, majd délután könnyű átmozgatás szerepelt a programjában.


A mellékelt táblázat szerint a magyarok az orosz abc sorrendjében 18. nemzetként vonulnak be a stadionban Nagy-Britannia után és Venezuela előtt.
A 88 nemzet zászlóvivői között találhatunk több olimpiai bajnokot, érmest: Mario Stecher (Ausztria), Maria Hoefl-Riesch (Németország), Armin Zoeggeler (Olaszország), Aksel Lund Svindal (Norvégia), Jason Lamy-Chappuis (Franciaország), Simon Ammann (Svájc) és Ivica Kostelic (Horvátország). Az orosz zászlót a bobversenyző Alexander Zubkov viszi. A delegációk bevonulását a házigazdák zárják.