Két csepeli siker az evezős ob nyitónapján

Két csepeli siker az evezős ob nyitónapján

2013. 07. 20.
Megosztás

A csepeli versenyzők a négy számból kettőben is győztek az evezősök 114. országos bajnokságának csütörtöki nyitónapján, Velencén.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a vasárnapig tartó ob nyitónapján a nőknél kormányos nélküli négyesben és könnyűsúlyú négypárban is a fővárosi klub A csapata nyert. Az előbbi egységet Karácsony Dorottya, Karácsony Dominika, Vasadi Gabriella és Hajnal Adrienn, utóbbit pedig Sinka Flóra Magda, Karácsony Dorottya, Kabódi Erzsébet és Kanász Dorina alkotta.

A férfiaknál könnyűsúlyú kormányos nélküli négyesben a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub kvartettje, Lovass Márk, Máté Dániel, Révész Péter és Révész Zoltán ért elsőként a célba, míg a kormányos kettesben a Tisza Evezős Egylet triója, Simon Béla, Juhász Adrián és Polovits Mihály kormányos diadalmaskodott.

A Danubius Nemzeti Hajós Egyletet erősítő Gyimes Krisztina (a képen), valamint a címvédő váci Galambos Péter nyerte pénteken az egypárok versenyét.
Az ob második napján kormányos nélküli kettesben Hajnal Adrienn és Vasadi Gabriella (Csepel), illetve Simon Béla és Juhász Adrián (Tisza Evezős Egylet), férfi könnyűsúlyú négypárban pedig a Szegedi Vízisport Egyesület kvartettje, László Attila, Matyasovszki Dániel, Pozsár Bence és Varga Tamás diadalmaskodott.

(Forrás: MTI)