Vizes vb és paralimpia a MOB utánpótlás-magazinjában

Közgyűlést tart november 27-én a MOB

2021. 11. 19.
Megosztás


A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége 2021. november 27-én (szombat) 10 órára, a Budapest Kongresszusi Központba (cím: 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.) hívja össze következő közgyűlését.

Az ötkarikás szervezet vezető testülete az időpontról az október 6-ai ülésén döntött, a napirendi pontokról pedig november 5-én határozott.

A közgyűlés – az elnöki beszámoló után – amellett, hogy egyéni tagokat is választ tagjai sorába, tárgyalja majd a tokiói olimpia beszámolóját, a jövő nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) célkitűzéseit, dönt a 2022-es pekingi téli olimpián és a téli EYOF-on résztvevő magyar küldöttség összetételéről és a Magyar Olimpiai Mozgalomhoz tartozó szervezetek elismeréséről is. Az eseményen a MOB bizottsági vezetőinek lehetősége nyílik a testületük munkájának ismertetésére, továbbá a résztvevők tájékoztatást kapnak a MOB versenysport-stratégiájának alakulásáról is. A közgyűlés tagjai módosíthatják az olimpiai eseményekre történő nevezés és akkreditáció minimumkövetelményeit is.

(MOB; fotó: MOB/Szalmás Péter)