Mi hozzuk az eredményt, te hozd a stílust

Mi hozzuk az eredményt, te hozd a stílust

2022. 06. 02.
Megosztás

A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező között: kik vagyunk, mi áll jól nekünk és hová tartunk – mondta Giorgio Armani. Azt, hogy kik vagyunk, tudjuk, hogy hová tartunk, nyilvánvaló, hiszen a legközelebbi hatalmas cél a párizsi nyári olimpia, azt pedig, hogy mi áll jól nekünk, rábíznánk egy szakértőre. A Magyar Olimpiai Bizottság új ruhaszállító partnert keres, amely meghatározza a Magyar Olimpiai Csapat stílusát – már ami a megjelenést illeti. Legyen szó az olimpiai faluban viselt ruházatról, vagy éppen a dobogó valamelyik fokán hordott öltözetről, cipőről, táskáról.

Ahogyan az élsportolók, mi is olimpiai ciklusokban gondolkodunk és hosszú távra tervezünk – ezúttal a Los Angeles-i olimpia végéig – a 2028-as ötkarikás játékokat is beleértve az előttünk álló ötéves időszakban összesen 11 multisporteseményre kell közösen felöltöztetnünk a magyar csapatot.

A pályázat nyílt, a sportszergyártók Szabó Gabriellánál, a MOB marketinges munkatársánál az alábbi e-mail címen tájékozódhatnak a részletekről 2022. június 17-ig: [email protected].

(MOB)