Olimpiai bajnokokat is köszöntött ülésén a Mező Ferenc Sportbizottság

Olimpiai bajnokokat is köszöntött ülésén a Mező Ferenc Sportbizottság

2018. 03. 23.
Megosztás


Idei első ülését tartotta március 22-én a MOB Mező Ferenc Sportbizottsága. A megbeszélésen részt vett a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Vékássy Bálint is. A jelenlévők születésnapja alkalmából köszöntötték a 75 esztendős Dunai Antalt.

A Mező Ferenc Sportbizottság vezetője, dr. Bodnár András és a Sportbizottság alapító tagja, Tóthné Juhász Katalin, a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesültek. A Sportbizottság tagjai meleg szívvel köszöntötték a kitüntetetteket, és további jó egészséget és eredményes munkát kívántak nekik a jövőben is.

Ugyancsak köszöntötte a Sportbizottság egy másik illusztris tagját, Dunai Antalt is, aki március 21-én ünnepelte 75. születésnapját.

A jókívánságok és a kedves megemlékezést követően a Sportbizottság ülése érdemi munkával folytatódott. Elsőként az Ezüstgerely Albizottság vezetője, dr. Szabó Lajos tájékoztatta a Sportbizottságot a közelmúltban zárult Ezüstgerely-pályázat eredményeiről és a sikeres kiállítás-megnyitóról. Második napirendként az Emlék- és Hagyományőrző Albizottság vezetője, Győr Béla számolt be a legutóbbi ülés óta eltelt időben végzett feladatokról, valamint felvázolta a 2018-as esztendőben várható teendőket. Végül a Sportbizottság egyszeri szociális segélyek odaítéléséről döntött, melynek keretében 5 fő részesült adómentes támogatásban.

(MOB)