Olimpiai sportágak egykori élversenyzőit köszöntötte a MOB Mező Ferenc Sportbizottsága

Olimpiai sportágak egykori élversenyzőit köszöntötte a MOB Mező Ferenc Sportbizottsága

2018. 06. 11.
Megosztás


A MOB Mező Ferenc Sportbizottsága szépkorú világbajnoki érmes sportolókat, valamint kiemelkedő sporteredmények elérésében közreműködő sportszakembereket részesített támogatásban a Larus Étteremben rendezett baráti összejövetel keretében június 11-én.

Mint korábban megírtuk, a MOB Mező Ferenc Sportbizottsága a 2017. január 1-jétől módosított sporttörvény alapján továbbra is nagy hangsúlyt fektet az olimpiai sportágak képviselői közt az idős sportolók anyagi és erkölcsi megbecsülésére is.

A MOB Mező Ferenc Sportbizottságának elnöke, dr. Bodnár András, olimpiai bajnok vízilabdázó köszöntőjében arról beszélt, hogy a bizottság munkájáról szóló beszámolót a MOB május 26-ai közgyűlése elfogadta, továbbá arról is tájékoztatást adott, hogy a MOB készül az 1968-as mexikói olimpia 50 évfordulója alkalmából szervezendő emléktúrára. Elmondta, hogy a jövőben is a korábbiakhoz hasonló odafigyeléssel kívánják feladatukat végezni.

A jelenlévők között voltak többek közt egykori atléták, asztaliteniszezők, birkózók, az 1965-ben világbajnoki címet nyert női kézilabda-válogatott tagjai, kajak-kenusok, tornászok.

A MOB Mező Ferenc Sportbizottságának döntése alapján összesen 62 fő részesült támogatásban.

(MOB)