Pozitív visszhangja van a riói formaruhánknak!

Pozitív visszhangja van a riói formaruhánknak!

2015. 12. 12.
Megosztás

A Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatón mutatta be pénteken a riói olimpia magyar formaruháját, melynek tervezője a Use Unused. A kollekció a hazai sajtóban megjelent cikkek alapján elnyerte az újságírók és a média tetszését.

A 444.hu például már a címben sokat sejtetően fogalmaz: "NEM. HISZED. EL. Jól fog kinézni a magyar olimpiai csapat formaruhája!"

"A kollekció már a terveken is biztatónak tűnt, de megvalósítva még jobban néz ki az egyszerű vonalvezetésű, ötletes optikai mintázatú, a magyar trikolor színeiben legyártott női ruha, és a teljesen viselhetőnek tűnő is tökéletesen öltönyszerű öltöny, amihez bátran barna bőr kiegészítőket találtak ki. Le vagyok nyűgözve, komolyan!" - írja a 444.hu.

A glamouronline.hu egy korábbi cikkében tette közzé a grafikaiterveket, melyek a Facebook-on megosztva hamar sokak tetszését elnyerte. A győztes kollekcióról a Rio 2016: Megvan! Ez lesz a Magyar Olimpiai Csapat formaruhája! című írásukban számolnak be.

A blikk.hu videón is megmutatja, hogy "két arany közt milyen menő ruhákban mászkálnak Rióban a magyarok"...

Az index.hu Ilyen ruhákban vonulnak a riói olimpián címmel vezette fel a témát.

A nemzetisport.hu azt emeli ki cikkében, hogy fiatalosabb, sportosabb lesz a magyar formaruha az előzőeknél.

A vous.hu úgy fogalmaz: szupermenő lesz a magyarok formaruhája a 2016-os olimpián...

A vs.hu egészen 1992-ig visszalapozott, hogy megmutassa, hogyan változott olimpiáról-olimpiára a magyarok felvonuló és formaruhája. Még képgalériát is csatoltak.

A player.hu a 2016-os kollekciót szuperelegánsnak nevezte...

A formaruháról beszámol a hirado.hu a telesport.hu és az nlcafe.hu is.

A DIGI Sport TV Olimpiai Formaruhák a 168-as szám bővületében közöl honlapján képes beszámolót, mely a Sport 24 műsorában volt megtekinthető.

A TV2 a Tényekben, mutatta meg a győztes ruhadarabokat, de beszámolt a pályázat eredményéről többek közt az MTVA, az ATV és a Hír TV is.

(MOB)