Remekelt a magyar trió

Remekelt a magyar trió

2012. 06. 03.
Megosztás

A Bakó Anett, Nagy Dorina, Szörényi Ágota összeállítású trió a 13. helyen végzett az aerobikosok szófiai világbajnokságán trióban.

A felnőttek versenyében női egyéniben nem tudott színpadra lépni Hegyi Dóra, akitől Katus Tamás aerobik-elnök komoly eredményeket várt. Hegyi lábsérülést szenvedett, így nem tudta bemutatni gyakorlatát. A népes mezőnyben Lendvay Dóra a 22. helyen zárt 19.600 ponttal, amely mindenképpen tisztes helytállást jelent.
A Bakó Anett, Nagy Dorina, Szörényi Ágota összeállítású trió 13. helye pedig óriási eredmény, pontszámuk 20.013 lett. Ugyanitt Kovács Ramóna, Osztafin Anna, Pancsó Gergely a 22. pozíciót szerezte meg 18.689 ponttal.

A férfiak is jól szerepeltek, Tyeklár Ramón a 15. helyen végzett az erős mezőnyben 20.250 ponttal, ugyanitt 19.700-zal Farkas Balázs a 21. lett.

Katus Tamás, aerobic-elnök:
Sportágunk történetében az eddigi legnagyobb delegációval, 69 fővel érkeztünk világbajnokságra. Az eddig lezajlott utánpótlásverseny rendkívül jól sikerült, egy kategória kivételével mindenhol legalább egy egységünk döntőbe került. Az egy ezüst- és egybronzérem várakozáson felüli, és szintén példa nélküli az utánpótlás világbajnokságok magyar statisztikáiban. A felnőttek is jól teljesítettek eddig, úgyhogy az eredményekkel maximálisan elégedett vagyok.

(Forrás: torna szövetség)